Gallusz Niki évek óta él együtt szerelmével, Laurával, eddig mégsem beszélt kapcsolatukról, és úgy általában a magánéletéről sem. A színésznő azonban úgy döntött, kiáll, és megosztja érzéseit az emberekkel. Kiderült, hogy a hagyományostól eltérő kapcsolatuk mégis olyan, mint bármelyik másik: nem mentes a vitáktól.

Gallusz Niki rég felvállalta már, hogy a nőkhöz is vonzódik, de eddig mégsem beszélt párkapcsolatáról, vagy éppen a magánéletéről. A színésznő több éve él együtt szerelmével, Laurával, akiben megtalálta a társát. Egy nőben annak ellenére, hogy heteroszexuálisnak tartja magát. Elárulta, nem hajlandó titkolózni, hiszen úgyis kiderülne, ráadásul boldog és nőiesebbnek érzi magát, mint valaha.

Gallusz Nikiék is szoktak veszekedniForrás: FEM3

"Az első pár év az mámoros volt. Hihetetlenül tudott velem úgy beszélni, úgy bánni, hogy én el tudjam magam engedni, és én nő tudjak lenni. Viszont nem akart engem uralni" - vallotta be a Hálószobatitkok című műsorban Gallusz Niki, aki már hat és fél éve él boldog párkapcsolatban a párjával. Szerencséjére a szülei elfogadóak voltak, ismeretlen emberek véleménye pedig nem foglalkoztatja. Elkönyveli úgy, hogy ők egyelőre itt tartanak az életükben. Az ő kapcsolatuk mindenkitől függetlenül jól működik, azért mert jót akarnak a másiknak, és nem söpörnek semmit a szőnyeg alá. "Vannak nehézségek. Mi szoktunk üvöltözni, van véleménykülönbség köztünk" - mesélte a színésznő. Hozzátette, ők nagyon szenvedélyesek.