VV Zsolti már a beköltözése előtt hangoztatta, hogy mindenképpen műsorvezető szeretne lenni, most pedig már munkába is állt az Rtl Klubnál. Egyelőre természetesen nem képernyős pozícióban bizonyíthat, de később bármi megtörténhet...

A Való Világ 8. szériájának egyik legfeltűnőbb egyénisége kétség kívül VV Zsolti volt, aki bátran vállalta másságát, sőt élő adásban kérte meg szerelme, Patrik kezét, aki igent is mondott a rendhagyó lánykérésre. Az esküvőről egyelőre nem tudunk bővebb információt, arról viszont igen, hogy egy másik álma lassan szintén valóra válik. Már a beköltözése előtt azt mondta a reality házigazdájának, Nádai Anikónak, hogy egyszer a helyére pályázik, most pedig már szerepet is kapott az Rtl Klubnál. Persze egyelőre nem mint képernyős, a Blikk információi szerint ugyanis a Survivor nevű produkció castingcsapatát fogja erősíteni.

VV Zsolti munkát kapott az Rtl KlubnálForrás: Rtl2/Való Világ

"Az RTL Klubnál úgy működik, hogy ha műsort szeretnék vezetni, akkor először meg kell tanulnom műsort gyártani. Én ugyanis olyan műsorvezető szeretnék lenni, akinek az egyénisége mellett tartalmi tudása is van a munkában"- mesélte lelkesen Zsolti.

Arra is készségesen válaszolt, milye jellegű műsorban tudná elképzelni magát a jövőben.

"Mindenképpen szórakoztató műsor lenne a nekem való, de bármilyen műsort el tudnék vezetni, nyilván megfelelő tanulás mellett. Egy biztos, kellő alázattal és 100%-os munkavégzéssel fogom magam odatenni, hogy rászolgáljak a bizalomra"- mondta az egykori villalakó.