Cipőjével gyógyított vaginát egy pap: A nő sírva fakadt örömében

pap misztikus vagina kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az afrikai pap a közösségi oldalán tette közzé a videót, amelyben meggyógyítja a beteg nőt. 

Az afrikai TimesLIVE nevű portál bukkant rá arra a videóra, melyet egy afrikai pap tett közzé a közösségi oldalán. A felvétel szerint egy beteg nő jelentkezett a természetgyógyásznál, mert szemölcsök voltak a vagináján.

A pap azt tanácsolta, hogy a levetett cipőjét ruhán keresztül nyomja a vaginájához. A mit sem sejtő hölgy így is cselekedett, de váratlanul elájult a gyógyítás erejétől. Ezt követően, a nőt elszeparálták, és megviszgálták. Állítólag eltűntek a szemölcsei.

Mikor a beteg magához tért, csak sírt és a könnyeit törölgette, nagyon hálás volt a papnak.

Házasságot kötött két óvodás kisgyerek - Szertartás is volt!http://www.life.hu/news/20170119-osszehazasodott-ket-ovodas-gyerek.htmlHa már a polgármesteri hivatalban jártak, gondolták máris szeretnék összekötni az életüket. A kívánságuk teljesült, megtörtént a szertartás. News--Sebestyén Balázs segítséget kért: mobil házat szeretne venni http://www.life.hu/news/20170116-sebestyen-balazs-mobilhazzal-tamogatna-egy-csaladot.htmlSebestyén Balázs a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben az emberek segítségét kéri egy nemes cél érdekében: egy bajba jutott családnak szeretne segíteni. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoJógázás sörrel - Így meditálnak az ausztrálok http://www.life.hu/news/20170119-ausztraliaban-mar-sorrel-jogaznak.htmlBármennyire is furcsán hangzik, az ausztrálok szerint ez teljesen normális: jógázni járnak, és közben söröznek is. News--Váratlan fordulat a királyi családban: válik Lajos herceghttp://www.life.hu/news/20170119-valik-henrik-luxemburgi-nagyherceg-fia.htmlSajnos úgy tűnik, hogy válni készül Henrik luxemburgi nagyherceg fia, Lajos herceg. News--Ok nélkül bántalmazott embereket: Édesanyja láncra verte 6 évrehttp://www.life.hu/news/20170119-lancra-verve-fekudt-6-evig-egy-ferfi.html6 évig feküdt egy ágyhoz láncolva a 31 éves férfi. Édesanyja szerint nem volt más választása, ki kellett kötöznie. NewsThinkstockGondolnád, hogy hajból fantasztikus dekorációk készülnek? Videó!http://www.life.hu/news/20170118-kinaban-hajbol-keszitenek-dekoraciot.htmlA kínaiak időről-időre mindig meg tudják lepni az európai népet, így történt ez most is. Ipari mennyiségű hajból készítenek lakásdekorációkat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.