Igazi boldogság érte a műsorvezetőt, amiről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Geszler Dorottya visszatér a képernyőre: az RTL Klubon lesz látható vasárnaponként.

Geszler Dorottya hatalmas hírrel rukkolt elő: visszatér a képernyőre. Ezúttal nem vendégként lesz jelen, hanem egy műsor háziasszonyaként. Az RTL Klubtól kapott lehetőséget a szépséges műsorvezető, ráadásul nem is akárki mellett fog szerepelni! Győrfi Pállal vezetik majd az Egészségkalauz című műsort vasárnaponként. 

Geszler Dorottya visszatér a képernyőreForrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

Geszler Dorottya sokáig volt rendszeresen látható a képernyőkön, 1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Rengeteg műsor kötődik a nevéhez, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Pop20, a Híradó, a Divatmagazin, a Játék határok nélkül, a Zenebutik, a Zöld posta, vagy éppen a Magyar felfedezők, de ő vezette az 1994-es táncdalfesztivált, az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivált és a 2007-es Miss Universe Hungaryt is. A 46 éves műsorvezető bár sok mindenben vett részt, egészséges életről szóló magazinban most először kapott lehetőséget. Valószínűleg azonban testhezálló feladat lesz ez számára, hiszen nagyon jól tartja magát, pilátest is oktat, szépségét pedig lánya is örökölte