műsorvezető videó család Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagyon jó kapcsolatot ápol a lányával. Bár Laura Madridban jár egyetemre, még így is viszonylag sűrűn látogatják egymást az édesanyjával.

Geszler Dorottya elárulta, már elfogadta, hogy gyermeke külföldre költözött. Azt javasolja minden szülőnek, ne hezitáljanak hasonló helyzetben, hanem engedjék el gyermeküket. Laura elmondta, még idehaza megtalálta párját, aki azóta vele együtt él Madridban.

Nyílt levél egy feleséghez, aki nem akar dolgozni, de hagyja, hogy a férje halálra gürcölje magamhttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilt-level-egy-feleseghez-aki-nem-akar-dolgozni-de-hagyja-hogy-a-ferje-halalra-gurcolje-magam.htmlVannak olyan, a társadalom által elfogadott, sőt gyakran megkövetelt nemi szerepek, amelyek felett rég eljárt az idő, amelyek a 19. században tényleg reálisak voltak, ám mára csak felesleges frusztrációt okoznak nőknek és férfiaknak egyaránt. Család--Nyilvános szoptatás miatt aláztak meg az Alleéban egy anyukáthttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilvanos-szoptatas-miatt-alaztak-meg-az-alleeban-egy-anyukat.htmlHatalmas port kavart egy évvel ezelőtt, amikor egy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, állítólag főnöke utasítására. Néhány napra rá szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez, a téma megosztotta az embereket. Hasonló dolog történt most is, ezúttal az Alleé bevásárlóközpontban. Az édesanya a Facebookon tette közzé a vele történteket. CsaládOrigoKemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--Luxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20160712-a-legdragabb-legromantikusabb-naszajandekok-a-sztarvilagban.htmlAz esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. Család--Szuper képek Majka és Dundika gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujabb-kepek-kerultek-elo-majka-es-dundika-kisfiarol.htmlSokaknak szemet szúrt, hogy Majka és Dundika kisebbik fiát nagyon ritkán lehet látni. Persze érthető, ha nem özönlik el az az internetet az Olivérről készült fotót, de azért mi már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. CsaládOrigoJessica Alba lánya örökölte édesanyja szépségét: családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20160711-jessica-alba-lanya-honor-ugyan-olyan-szep-mint-az-edesanyja-csaladi-foto.htmlA színésznő 2008-ban házasodott össze Cash Warren színésszel, és még abban az évben megszületett első lányuk, Honor Marie. A kis szépség nagyon hasonlít az anyukájára! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.