Körözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.

Nyilvános körözést adott ki a rendőrség január 18-án Gomes Martins ellen. A táncost az ország a Csillag születik-ből ismerheti, ott mutatta meg tehetségét, akkor még nőként. Az azóta eltelt években egy nemi átalakító műtéten is átesett, és már férfiként éli az életét. A rendőrség sikkasztás miatt kereste őt, de két nappal később levették a körözést a Police.hu oldaláról. A hírek szerint azért, mert önként feladta magát. 

Elfogatóparancsot adtak ki Gomes Martins ellenFotó: Mudra László - Origo

Arról azonban keveset tudni, hogy miért körözték a táncost. Erről a Blikk Pápai Jocit kérdezte, ők együtt dolgoztak ugyanis az utóbbi időben. Jocinak A Dalban látható produkcióját Gomes Martins koreografálta. "Fogalmam sincs, mi lehet a háttérben, semmi nem utalt arra, hogy bajban lenne.  A szombati elődöntőn elfoglaltságai miatt nem tud megjelenni" – mondta a lapnak Joci. Az énekes menedzsere azonban már többet tudott. "Gomes korábban közösen bérelt egy lakást a barátnőjével, ám miután szakítottak, elvitt egy mosógépet, ami a főbérlőé volt.  Régóta húzódik ez a történet, valószínűleg erről lehet szó" – árulta el a menedzser, aki állítólag a táncos szavait tolmácsolta. A lapnak nyilatkozott egy ügyvéd is, aki elmondta, a sikkasztás bűncselekmény, amiért akár két év börtönbüntetés is járhat.