Veronai buszbaleset: Liptai Claudia, Majka és Rubint Réka is gyászol

Rubint Réka gyász Facebook Liptai Claudia Majka buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek éjjel 16 magyar fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tragédia mindenkit megdöbbentett, többen fejezték ki együttérzésüket az áldozatok hozzátartozóinak. Liptai Claudia például a Facebook-oldalán nyilvánított részvétet. 

Feketébe borult az ország, 16 magyar fiatalt gyászol mindenki. Péntek éjjel Franciaországból hazafelé, Olaszországban szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium dolgozóit és diákjait szállító busz. A szörnyű szerencsétlenség az egész országot megdöbbentette, a hírességek sem tudták szó nélkül hagyni a tragédiát. Liptai Claudia is a hozzátartozókkal együtt gyászol, ahogy Majka is kifejezte együttérzését.

Megemlékezők mécseseket gyújtottak a Szinyei Merse Pál Gimnázium előtt Fotó: Csanádi Márton - Origo

"Felfoghatatlan.

Szülőként döbbenten, összetört szívvel állok. Mosolygós fiatal lelkek, akik előtt ott volt az élet.

Hányszor sírt anyukám, és kiabált velem, amikor később értem haza, mint ígértem. Mennyire nem értettem a félelmét. Aztán felnőtt fejjel, és később anyaként, már tudtam, mit érezhetett minden ilyen alkalommal. Ami tegnap éjszaka történt, olyan tragédia, ami a legszörnyűbb. Szülőnek eltemetni gyermekét.

Sajnos láttam közelről ilyet a családban is. Nincs rá enyhítő gyógyír.

Nem segít a simogatás, sem az idő. Nem segít az sem, hogy most írok róla. Remélem, nem bántok senkit vele, de az együttérzés is az ember sajátja. Rövid időt kaptak ők, nyugodjanak békében”írta Claudia a Facebook-oldalán, de természetesen nem ő volt az egyetlen, aki kifejezte részvétét.

Majka is a Facebook-oldalán írt rövid bejegyzést a buszbalesetről.

Rubint Réka szintén kifejezte együttérzését.

„3 gyermekes édesanyaként mérhetetlen fájdalommal érint, ami éjjel Olaszországban történt!
Felfoghatatlan!!!

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket szeretném kifejezni

a gyermekeiket elvesztő családoknak!” – írta Réka a Facebook-oldalára.

Veronai baleset: megtalálták egy hős áldozat holttestét: ablaktörő kalapáccsal a kezében halt meg

Mint ismeretes, péntek éjszaka Olaszországban balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz. Tizenhat halottja, egy mesterséges kómában tartott, életveszélyes állapotú, két nagyon súlyos, tíz súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van a balesetnek. Az áldozatok közül egyet ablaktörő kalapáccsal a kezében találtak meg. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A veronai balesetre való tekintett elmaradt A Dal második válogatójahttp://www.life.hu/sztarok/20170121-a-veronai-balesetre-valo-tekintett-elmaradt-a-dal-masodik-valogatoja-mtva.htmlA magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt a közmédia máskor sugározza A Dal 2017 showműsor szombat estére tervezett második válogatóját és a Dal Kulissza című műsort - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-vel. TV + SztárokOrigoAzt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szakitott-9-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlFél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?TV + SztárokOrigoCuba Gooding Jr. és felesége 20 év után válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-cuba-gooding-jr-es-sara-kapfer-elvaltak.html20 év együttélés után döntött a válás mellett a hollywoodi színész és felesége. TV + Sztárok--Szandi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt: az Agua énekesnőjével pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szandi-kozos-fotot-posztolt-az-agua-enekesnojevel.htmlIgazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-galambos-lajos-ellen-vademeles-12-evet-kaphat.htmlGalambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. TV + SztárokOrigoBrad Pitt egy 15 évvel fiatalabb hollywoodi színésznővel jár?http://www.life.hu/sztarok/20170120-kate-hudson-lett-brad-pitt-uj-parja.htmlMár egy ideje keresik azt a titokzatos hölgyet, akit időnként látni lehet a híres színész mellett. Lehet, hogy Goldie Hawn elárulta a titkot? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.