Péntek éjjel 16 magyar fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tragédia mindenkit megdöbbentett, többen fejezték ki együttérzésüket az áldozatok hozzátartozóinak. Liptai Claudia például a Facebook-oldalán nyilvánított részvétet. 

Feketébe borult az ország, 16 magyar fiatalt gyászol mindenki. Péntek éjjel Franciaországból hazafelé, Olaszországban szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium dolgozóit és diákjait szállító busz. A szörnyű szerencsétlenség az egész országot megdöbbentette, a hírességek sem tudták szó nélkül hagyni a tragédiát. Liptai Claudia is a hozzátartozókkal együtt gyászol, ahogy Majka is kifejezte együttérzését. 

Megemlékezők mécseseket gyújtottak a Szinyei Merse Pál Gimnázium előttFotó: Csanádi Márton - Origo

"Felfoghatatlan. Szülőként döbbenten, összetört szívvel állok. Mosolygós fiatal lelkek, akik előtt ott volt az élet.  Hányszor sírt anyukám, és kiabált velem, amikor később értem haza, mint ígértem. Mennyire nem értettem a félelmét. Aztán felnőtt fejjel, és később anyaként, már tudtam, mit érezhetett minden ilyen alkalommal. Ami tegnap éjszaka történt, olyan tragédia, ami a legszörnyűbb. Szülőnek eltemetni gyermekét. Sajnos láttam közelről ilyet a családban is. Nincs rá enyhítő gyógyír.  Nem segít a simogatás, sem az idő. Nem segít az sem, hogy most írok róla. Remélem, nem bántok senkit vele, de az együttérzés is az ember sajátja. Rövid időt kaptak ők, nyugodjanak békében” – írta Claudia a Facebook-oldalán, de természetesen nem ő volt az egyetlen, aki kifejezte részvétét. 

Majka is a Facebook-oldalán írt rövid bejegyzést a buszbalesetről. 

Rubint Réka szintén kifejezte együttérzését. 

„3 gyermekes édesanyaként mérhetetlen fájdalommal érint, ami éjjel Olaszországban történt!
Felfoghatatlan!!! Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket szeretném kifejezni a gyermekeiket elvesztő családoknak!” – írta Réka a Facebook-oldalára

Veronai baleset: megtalálták egy hős áldozat holttestét: ablaktörő kalapáccsal a kezében halt meg

Mint ismeretes, péntek éjszaka Olaszországban balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz. Tizenhat halottja, egy mesterséges kómában tartott, életveszélyes állapotú, két nagyon súlyos, tíz súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van a balesetnek. Az áldozatok közül egyet ablaktörő kalapáccsal a kezében találtak meg. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!