Bereczki Zoltán nem áll színpadra a Gyásznapon

Forrás: MTI/Marjai János -
Bereczki Zoltán gyásznap Centrál Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán kijelentése sokakat meglepett, de az emberek nagy többsége a színésszel ért egyet. Zoli nem enged a Nemzeti Gyásznapból. 

Mindannyiunkat lesújtott a veronai buszbaleset híre, a gyerekek és a tanárok halála lebénította Magyarországot. Nemzeti szinten osztozunk a veszteségben, osztozunk a fájdalomban.

Budapest, 2017. január 21. Fekete zászló lobog a Szinyei Merse Pál Gimnázium falán a főváros VI. kerületében. Forrás: MTI/Marjai János

A balesetben elhunyt diákok és felnőttek emlékére mára Nemzeti Gyásznapot hirdettek, melynek keretein belül félárbócra vonják a magyar zászlót, egy időben a budapesti Szent István-bazilika Szent István-harangja, Magyarország legnagyobb harangja is megkondul, valamint számos műsor is elmarad a mai napon.

Bereczki Zoltán szerint a Nemzeti Gyásznapon nincs helye mókázásnak Fotó: Mudra László - Origo

Bereczki Zoltán is úgy döntött, hogy a veronai buszbalesetben elhunytak tiszteletére rendezett Gyásznapon nem szeretne vígjátékban szerepelni, hiszen a mai nap nem a móka és kacagás napja. Ugyan a Centrál Színház repertoárjában ma is látható lesz a "Függöny fel!" c. vígjáték, de Zoltán nem hajlandó színpadra állni. Ezt a közösségi oldalára is kiírta, és a kedvelők nagy többsége egyetért Bereczki döntésével.

Friderikusz Sándor sosem volt még szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170123-maganeleterol-vallott-friderikusz-szerelem.htmlFriderikusz Sándor szinte sosem beszél a magánéletéről. A Music FM múlt pénteki adásában, ahol vendég műsorvezetőként volt jelen Bocsi és István Dani mellett, kivételt tett. Kijelentése mindenkit sokkolt... TV + Sztárok--Kabát Péter szerelmét autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170123-osszetortek-kabat-peter-autojat.htmlFélelmetes perceket élt át Kabát Péter és kedvese, Róka Adrienne, aki autóbalesetet szenvedett tegnap este. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa özvegye nagykövet akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20170123-gabor-zsazsa-ozvegye-amerika-nemetorszagi-nagykovete-lenne.htmlGábor Zsazsa özvegye mindig képes valamilyen kijelentésével vagy cselekedetével megdöbbenteni az embereket. Most épp azt tervezi, hogy politikai pályára lép: nagykövet akar lenni. TV + SztárokOrigoJoshi Bharat mindenáron meg akarja menteni válságban lévő házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20170123-joshi-bharat-hazassaga-valsagban-a-musorvezeto-meg-akarja-menteni.htmlJoshi Bharat házassága több mint 20 év után jutott válságba, de a műsorvezető nem adja fel. Szerinte ő és a felesége építik egymást, ezért nem szabad, hogy vége legyen a kapcsolatuknak. A sztár mindent megtesz azért, hogy rendbe hozza azt, ami elromlott. TV + Sztárok--Berki Krisztián az évezred esküvőjét tervezi: A showbusiness része!http://www.life.hu/sztarok/20170123-berki-penzt-akar-csinalni-az-eskuvojebol.htmlHódi Pamela kezét néhány hónappal ezelőtt kérte meg kedvese, Berki Krisztián. Bár az Édes élet kamerái előtt zajlott az esemény, a helyszínen mégis csak a szűk baráti és családi kör volt jelen. Az esküvő ezzel ellentétben sokkal nagyobb lesz, a reality sztár szerint az évezder esküvőjére kerül sor a nyáron. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: "Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe"http://www.life.hu/sztarok/20170123-hajdu-peter-fel-rakeresni-a-sajat-nevere.htmlHatalmas a felhajtás Hajdú Péter és Sarka Kata válása körül. A műsorvezető azonban már kicsit soknak tartja, főként az állítólagos barátnőjével kapcsolatos híreszteléseket. Úgy érzi, mindig őszinte volt, éppen ezért remegő gyomorral keres magára reggelente. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.