Hétfőn nem lesz Reggeli Show a Rádió 1-en

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Reggeli Show Rádió 1 Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rádió 1 és a Reggeli Show készítőinek közös döntése alapján hétfő reggel Sebestyén Balázsék nem készítenek műsort.

A hétvégi veronai tragédiára és a nemzeti gyásznapra való tekintettel hétfőn reggel nem lesz Reggeli Show a Rádió 1-en.

A Reggeli Show mindent elsöprő hallgatói adatokat produkál Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Mélységesen megrendültünk az olaszországi buszbalesetről szóló hírek hallatán. Borzasztó, ami történt. Mindannyian szülők vagyunk, osztozunk a hozzátartozók fájdalmában, és ismeretlenül is szeretnénk együttérzésünket kifejezni. A holnapi gyásznapra való tekintettel nem készítünk műsort, ilyen lelkiállapotban azt hiszem, nem is tudnánk. A hozzátartozóknak sok erőt, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk" – mondta vasárnap a Reggeli Show műsorvezetője, Sebestyén Balázs, aki csapatával kedden tér vissza az éterbe.

"A Rádió 1 minden dolgozójának nevében részvétünket és együttérzésünket nyilvánítjuk a hozzátartozóknak és az érintetteknek, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk" – áll a rádió közleményében.

Nem a Rádió 1 az egyetlen, ahol elmarad műsor a tragédia miatt. Szombaton a közmédia nem sugározta A Dalt, vasárnap pedig a TV2 sem tűzte műsorára a Sztárban Sztár meg egy kicsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.