Bezártak egy Hajdú-Bihar megyei gondozóházat, ahol embertelenek voltak a körülmények

Forrás: Thinkstock -
Hajdú-Bihar megye gondozóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg panasz után végre bezárta kapuit az egyik Hajdú-Bihar megyei gondozóház. Az intézetben olyan súlyos hiányosságokat találtak, hogy a bezárás mellett pénzbírságot is szabtak ki. Volt, aki vérmérgezést kapott az otthonban!

A Hajdú-Bihar megyei gondozóházban egyetlen dolgot csináltak: pszichiátriai szerekkel tömték a bentlakókat. Ezen kívül semmilyen tárgyi, vagy személyi feltétel nem állt rendelkezésre, állandóak voltak a panaszok az otthonnal szemben. Volt, akit sajnos túl későn vettek ki onnan; életét vesztette a borzalmas körülmények miatt.

Bezártak egy Hajdú-Bihar megyei gondozóházat, ahol embertelenek voltak a körülmények (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock
Szmogriadó: Németh Lajos szerint semmi jóra nem számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170123-nemet-lajos-szerint-marad-het-vegeig-a-szennyezett-levego.htmlHat órától rengeteg autót kizártak a fővárosi forgalomból, egészen este 10-ig sokaknak kell a tömegközlekedést választani. Visszavonásig érvényes ez a korlátozás, ugyanis szmogriadó van Budapesten. Németh Lajos szerint hét végéig még erősen szennyezett marad az idő. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoVeronai tragédia: Szerdára fejezhetik be az áldozatok azonosításáthttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-busz-tragedia-szerdara-varhato-az-azonositas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nem sokkal dél után megérkezett a negyedik súlyos sérült is a Honvédkórházba. Közben kiderült, kik vezették a tragikus balesetet szenvedő autóbuszt, és most azt is megtudtuk, mikorra fejezhetik be leghamarabb az áldozatatok azonosítását. News--Megérkezett Veronából a tragikus buszbaleset negyedik sérültjehttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbaleset-megerkezett-a-negyedik-serult.htmlAhogy arról Győrfi Pál reggel tájékoztatott, hazaszállították a negyedik súlyos sérültet is Veronából. Nem sokkal dél után landolt a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a buszbaleset súlyos sérültjét szállító repülőgép.News--Felháborító és áldozathibáztató a Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje http://www.life.hu/news/20170123-a-magyar-rakellenes-liga-kampanyfilmje-felhaboritotta-az-embereket.htmlA Magyar Rákellenes Liga új kampányfilmje nagyon félresikerült: azt sugallja, hogy a betegek a hibásak és az egészségtelen életmód miatt alakult ki a daganatos betegségük. A reklám kivétel nélkül mindenkit felháborított. A kommentelők szerint a liga az összes rákkal küzdőt megalázta. NewsOrigoVeronai tragédia: Ezek a sofőrök vezették a buszthttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-baleset-ezek-a-soforok-vezettek-a-buszt.htmlBékéscsabai sofőrök vezették azt a buszt, amelyik péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett. News--Győrfi Pál: Délre itthon lehet a veronai tragédia negyedik sérültjehttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbeleset-delre-erkezhet-a-negyedik-serult.html"Ma várják a veronai buszbaleset negyedik sérültjét a Honvédkórházba" – számolt be a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Három másik súlyos sérültet tegnap óta már Magyarországon ápolnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.