Bocuse d Or-szakácsverseny eredmény Széll Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerűen teljesített a magyar csapat a Bocuse d'Or első versenynapján. Széll Tamáséknak sikerült mindent a terveik szerint végrehajtani, ezért bizakodva várják az eredményhirdetést.

A magyar csapat sikeresen vette a Bocuse d'Or első versenynapját, szuperül teljesítettek Széll Tamásék. Mindent sikerült a terveik szerint végrehajtani, ezért bizakodva várják az eredményhirdetést. A szabályok szerint 5 óra 35 perc állt rendelkezésükre, hogy elkészítsék a két fogást, a bresse-i csirkéből készült húsételt és a vegán tányértémát.

Kiválóan teljesítettek Széll Tamásék Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A magyar csapat csupa olyan nemzettel küzdött egy napon, amely az idén 30 éves versenyben már nagy tapasztalattal bír és komoly eredményeket mutatott fel. A hatalmas nyomás és koncentráció ellenére sikerült mindent a terveik szerint elkészíteni.

Az idei verseny során különösen fontos elvárás volt a nemzeti karakter megjelenítése,

a hazai csapatnak ez is sikerült. Mind a két kompozíciót magas színvonalon tudták kivitelezni úgy, hogy a rangos nemzetközi zsűri elvárásainak is megfeleljen.

A pontozásuk már megtörtént, de csak a második versenynap után derül ki a végeredmény.

Van miért izgulniuk Széll Tamáséknak és a rajongóiknak is, akik minden eddiginél népesebb tömegben, több mint 300-an jelentek meg Lyonban!

Megszólalt Czakó Tibor, a Veronában balesetet szenvedett busz társaságának vezetőjehttp://www.life.hu/news/20170125-czako-tibor-a-veronaban-balesetezett-busz-tarsasaganak-vezetoje.htmlA tragikus veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. A busztársaság vezetője eddig nem tudott megszólalni, de most egy sajtóközleményben válaszol a kérdésekre. Először is részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak és leszögezte, kifogástalan állapotban indult útnak a busz. News--Pénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatójahttp://www.life.hu/news/20170124-koszonetnyilvanito-levelet-irt-csato-gabor.htmlCsató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. News--Bocuse d’Or: hatalmas erőbedobással készülnek Széll Tamásékhttp://www.life.hu/news/20170124-bocuse-d-or-nagy-erobedobassal-keszulnek-szell-tamasek.htmlA világ legjobb séfjei mérik össze tudásukat Lyonban január 24-én. A Bocuse d'Or versenyén a magyarok is ott vannak, hiszen ők nyerték a szakácsverseny európai fordulóját. Mindenki reméli, hogy Széll Tamáséknak sikerül megismételniük a jó szereplést Franciaországban! NewsOrigoMagyar szálloda lett a világ legjobbjahttp://www.life.hu/news/20170124-a-vilag-legjobbja-lett-a-magyar-aria-hotel.htmlElképesztő eredményt ért el egy nemrég nyitott magyar szálloda: a világ legjobbjának választották. News--Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20170124-meghalt-gorden-kaye-a-hallo-hallo-foszereploje.htmlElhunyt Gorden Kaye brit színész, aki a Halló, halló! című vígjátéksorozat főszereplője volt. A színész hétfőn reggel távozott az élők sorából, 75 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.