Sokszínű műsort és előadókat vonultat fel a Dumaszínház, de volt idő, amikor úgy tűnt, a közösségükben nincs minden rendben. Többek között Kormos Anett és Bödőcs Tibor is távozott, ennek okairól Litkai Gergely mesélt.

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt lehet nevettető programokat találni a Dumaszínházban. Litkai Gergely és társai sokat dolgoznak azért, hogy a közönségnek megfelelő, mégis sokszínű, változatos és minőségi műsort mutassanak be. Volt idő azonban, amikor nem volt minden rendben az ő közösségükben, sorra távoztak a humoristák. Többek között Kormos Anett, Prekop György és Bödőcs Tibor is kivált.

Litkai Gergely elismerte, hibázott a DumaszínházbanForrás: Dumaszínház/Merjás Georgij

Ennek az okairól Litkai Gergely mesélt Veiszer Alinda műsorában. "A színháznak volt egy kezdeti időszaka, amikor ez egyfajta inkubátorként működött, mindenki segített mindenkinek. Aztán kiderült, hogy kinek milyen érdekei vannak, kinek, mi a fontos. Bödőcs Tibi szerette volna megtartani a szabadságát, amit most is meg tudott őrizni amellett, hogy fellép nálunk" - mondta Litkai, hozzátette, nem akart üzleti vitatkozni, kiderült ugyanis, hogy akörül is viták voltak, ki, mennyi pénzt kap egy fellépésért. "Mi átláthatóan működünk. Mindenki tudja, hogy mi mennyit keresünk, mennyi volt a bevételünk" - mondta és hozzátette, ez előny és hátrány is volt egyszerre. Az anyagiakon túl az önállóság is szerepet játszott egyes kiválásnál.

Litkai Gergely szerint nem volt elég ideje a problémákkal foglalkozniForrás: Litkai Gergely

Szerinte azért tudott egyébként továbbra is sikeres maradni a Dumaszínház, mert mindenki döntését tiszteletben tartották. "Kormos Anettel volt egy vitánk, de nem lett örök harag. Amikor volt megint olyan felület, ahol együtt tudtunk dolgozni, akkor újra együtt dolgoztunk" - árulta el Litkai. Hozzátette, valószínűleg ő is hibát követett el. "Bocsánatot kértem mindenkitől, hiszen nincs olyan, hogy csak az egyik fél hibázik" - mondta, hozzátette, ő akkor párhuzamosan csinálta a Comedy Centralt is, és nem jutott ideje foglalkozni a Dumaszínház tagjaival, problémáikkal, így már csak akkor szembesült velük, amikor elharapództak. "Ezeknek egy részét sokkal békésebben is meg lehetett volna oldani, és akkor ugyanott tartanánk, ahol most, csak nem lett volna ez a törés" - mondta Alindának Litkai Gergely.