A viharos szakítás és szétköltözés után a Válótársak két szereplője úgy döntött, hogy mégis megpróbálják együtt. Tamara és Dávid kibékültek, kíváncsian várjuk, meddig tart az egyesülés.

Soha nem tudtak teljesen elszakadni egymástól. Tamara és Dávid kapcsolata mindig is vitákkal és mégis szenvedélyekkel teli volt. A viharos különválás után is sűrűn találkozgattak, hiszen nem tudták éltük minden területét függetleníteni a másiktól.

Tamara és Dávid úgy döntöttek, kibékülnekForrás: RTL Klub

A találkozások során a megbeszéléseken kívül sokszor fülledt testi kapcsolatba bonyolódtak, világos volt, hogy még nincsenek túl egymáson. Tamara és Dávid legutóbb egy házibuli romjait takarították el közösen, ekkor merült fel újra az összeköltözés témája. "Azon gondolkozom, amit tegnap mondtál, hogy legyünk újra együtt" - hozta fel a kérdést Dávid. "Jó lenne, ha újra együtt lennénk, már a gyerekek miatt" - válaszolta Tamara, ám igényeik nem egyeznek. Dávid romantikára és szerelemre vágyik, míg Tamara valami egészen másra. Végül mégis úgy döntenek Noémi hatására, hogy megpróbálják együtt.