15 éve futott be Tillinger Attila, amikor a Házibuli című műsor házigazdája lett a Budapest TV-n. Azóta valóra váltotta az álmát, nagyon jó anyagi körülmények között él.

Pályafutása kezdetén még vonattal járt Nagyatádról Budapestre élő műsorokat készíteni, ma már több autó tulajdonosa Tillinger Attila, az egykori mulatós műsor, a Házibuli házigazdája. A férfi a mulatósbiznisz mogulja lett az évek alatt, nincsenek anyagi gondjai.

Tilinger Attilának nincsenek anyagi gondjaiForrás: Facebook/Tilinger Attila

"Akkoriban a műsoridőt nem kaptam ingyen, mint minden ottani műsorkészítőnek, nekem is fizetni kellett, adásonként hat számjegyű összeget. Ekkor kezdtem el a reklámidők értékesítésével foglalkozni úgy, hogy fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki. Sok ismerős és barát volt annak idején zenei berkekben, kevés művész akadt, aki nem vállalt szerepet a műsorban. Abban a négy évben tanultam meg a televíziózás alapjait, és lettem üzletember. A 2007 és 2012 közötti időszakban fellépések nélkül havi nettó félmillió forintos fizetésem volt. Ehhez jött az átlagosan számolható száz nyári buliból tisztán zsebembe kerülő körülbelül nyolcmillió forint, így akkoriban havi egymillió forintból éltem. Sok mindent megengedhettem magamnak. Bulik minden hétvégén, volt olyan éjszaka, hogy kétszázezer forintot költöttem el. (...) Vettem egy terepjárót és egy sport Mercedest, mert mindig vágyam volt egy fehér sportos autó. Létrehoztam Pesten a hangstúdiómat, a legmodernebb cuccokkal, berendeztem a házat úgy, ahogy nekem tetszik. Gondolok a jövőre, aranyban tartom a megtakarításomat" – mesélte Tillinger Attila a Borsnak.