Hamarosan kezdetét veszi a Survivor - Erre lehet számítani

műsor Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Domszky László, a Life.hu riportere mindent megkérdezett, amit érdemes lehet erről a produkcióról tudni. 

A Survivor egy olyan közkedvelt műsor, melyből nagyjából 170 széria került leforgatásra szerte a világban. Amerikában láthatták legtöbbször a nézők, 33 alkalommal.

Hamarosan ismét kezdetét veszi a Survivor Forrás: Origo

A jelentkezőket megkérdezve hamar kiderült, hogy mindenkit más motivál a játék irányába. Egyesek csak a kaland kedvéért szeretnének bekerülni, míg mások próbára akarják tenni a kitartásukat. Olyanok is akadnak, akik hírnévre vágynak, míg másokat a pénznyeremény hajt előre.

Nem lesz könnyű dolga a játékosoknak. Szembe kell nézniük mindennel, amit a természet tartogathat az ember számára: az éhséggel, a forró napfénnyel, a szúnyogokkal, a nélkülözéssel, a távolsággal és még sok minden mással is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.