Döbbenetes tragédia! Kizuhant egy vidámparki játékból, és szörnyethalt egy kislány

Forrás: NORTHFOTO -
tragédia Vidámpark-baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kizuhant egy gyorsan pörgő vidámparki játékból, és halálra zúzta magát egy 13 éves kislány Kína délnyugati részén – jelentette a helyi sajtó. 

A lány a csungkingi Csaohua élménypark "Űrutazás" fantázianevű játékán ült. A helyszínen készült mobiltelefonos felvételeken az látható, hogy az áldozat egyszer csak kirepül a nagy sebességgel, 360 fokos körben pörgő kocsik egyikéből, és a vasrácsoknak csapódik. Kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

Illusztráció (az Alton Tower vidámpark hullámvasútja) Forrás: NORTHFOTO

A helyi fogyasztóvédelem előzetes vizsgálata azt állapította meg, hogy a lány biztonsági öve elszakadt, az utasokat rögzítő biztonsági rúd pedig nem fogta elég szorosan, ezért repülhetett ki az ülésből.

A helyi sajtó tudósítása szerint az élménypark beleegyezett, hogy 870 ezer jüan (mintegy 36,4 millió forint) kártérítést fizet a családnak.

Eddig tartott a korai tavasz, támadnak a mínuszokhttp://www.life.hu/news/20170205-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlKönnyen jött, könnyen megy a korai tavasz, helyette újra támad az igazi tél. Az előrejelzés szerint özönvíz után jönnek ismét a mínuszok. NewsThinkstockÚjabb tragédia! Öngyilkos lett az ismert magyar fotós, Fehérvári Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170204-fehervari-laszlo-fotos-ongyilkos-lett.htmlMég fel sem ocsúdott az ország Kormány Misi öngyilkossága után, máris egy újabb tragédiáról kell beszámolnunk. NewsOrigoTeleszkópos gumibottal erőszakoltak meg egy fiút a párizsi rendőrökhttp://www.life.hu/news/20170204-gumibottal-eroszakoltak-meg-egy-fiut-a-parizsi-rendorok.htmlCsütörtök délután egy huszonéves nő ment haza, az előváros Rose-des-Vents nevű negyedébe. A lakótelepen a szomszédai azzal fogadták, hogy borzalmas dolog történt az öccsével, amit ők az ablakból láttak. News--Gyászhír: meghalt Rob Stewarthttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-rob-stewart-37-eves-volt.htmlA 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. NewsThinkstockEső és fagy támad a melegrekord utánhttp://www.life.hu/news/20170204-idojaras-vasarnap-es-a-het-elso-napjaiban.htmlA hétvége végig borongós lesz, hétfőn pedig újabb lehűlés érkezik, és a szél is fújni fog. NewsThinkstock"Kedveltem őt, a hibáival együtt is" - Megszólalt az öngyilkos testépítő edzője!http://www.life.hu/news/20170204-kormany-mihaly-onkezevel-vetett-veget-eletenek-megszolalt-az-edzoje.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, öngyilkos lett a 2000-es évek egyik legjobb testépítője, Kormány Mihály. Most megszólalt a sportoló edzője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.