A Sztárban sztár + 1 kicsi döntője lezárult, Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen a versenyből. Ünneplésüket azonban egy kis riadalom szakította félbe: élő adásban gyulladt ki a TV2 díszlete.

Rengeteg szórakoztató produkciót láthattunk hétről hétre a Sztárban sztár + 1 kicsiben, nem is volt könnyű eldönteni, hogy melyik páros nyújtotta a legjobb teljesítményt. A megmérettetésből végül Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen, az énekes a Life.hu riporterének is nyilatkozott arról, mi lehet a sorozatos sikerének titka.

Pál Dénes és Varga Vivien: a Sztárban sztár +1 kicsi győztes párosaForrás: tv2

A stúdióban Pál Dénes és Vivien meg is ünnepelték a győzelmüket, de eközben az egyik pirotechnikai eszköz meggyújtotta a TV2 díszletét. A tűz okozott némi ijedséget, de a stábtagok gyorsan reagáltak, és hamar eloltották a kisebb lángokat. "Kimondták a nevünket, ünnepelni kezdtük a győzelmünket. Láttam, ahogy az emberek fentről kiabálnak felénk, de nem értettem, mit. Először még integettem is nekik, aztán egyszer csak leolvastam a szájukról, hogy: ég a díszlet! Akkor vettem észre, hogy mögénk mutogatnak, megfordultunk, és láttuk a lángokat, amit másodpercek alatt oltani kezdtek a stábtagok. Szerencsére gyorsan elhárították a veszélyt" – mesélt az esetről Vivien a Borsnak.