Kiszel Tünde szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük...

Baukó Éva kitalálta, hogy ő elismert újságíró szeretne lenni. Alekosz, hogy segítse barátnője karrierjét, az ország egyik legszakavatottabb médiaszemélyiségéhez, Kiszel Tündéhez vitte tanulni a lányt. Éva először nem értette, miért bukkan fel mindig Kiszel Tünde neve, de végül mindenre fény derült:

Tünci legújabb hódolója és lovagja nem más, mint Alekosz.

Alekosz és Kiszel Tünde Forrás: facebook.com/nagyalekosz, Life.hu

A naptárdíva elmesélte, hogy az ő szívét nem olyan könnyű meghódítani. Szerelmes vacsorák, meghitt együttlétek és mély beszélgetések kellenek ahhoz, hogy egy férfi fel tudja melegíteni. Alekosz szerint benne minden megvan, amire Tündének szüksége lehet, így nem is kérdéses, hogy ők ketten egy tökéletes pár.

Tünde nem ellenkezett, sőt ő volt az, aki bevallotta, hogy több van közte és a Való Világ egykori győztese között puszta barátságnál.

Bár ez a kis szerelmi kapcsolat csak egy játékos interjú kitalált része volt, de ugye nem zörög a haraszt... ki tudja, talán tényleg egy új álompár van születőben.

Sarka Kata elszólta magát - Saját sofőrje van?http://www.life.hu/sztarok/20170208-sarka-kata-nem-vezet-sokat-soforje-van.htmlSarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... TV + Sztárok--Puzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigoGábor Zsazsát megerőszakolta férje – így esett teherbe a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-gabor-zsazsa-megeroszakoltak-ferje-terhes-lett.htmlGábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe? TV + SztárokOrigoFöldes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--Hódi Pamela esküvői titkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-hodi-pamela-berki-krisztian-eskuvoi-titkok.htmlHódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoErős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.