Bár megnyerte a Való Világ legutóbbi szériáját VV Soma, a nyereményét még nem kapta meg, a félretett pénze viszont már elfogyott... 

Felkészülten érkezett Soma a ValóVilágba, ugyanis számított rá, hogy talán nem ő nyeri meg. Éppen ezért félretett némi pénzt, de sajnos az a kis összeg nem tartott sokáig. Ugyan számára meglepő módon megnyerte a versenyt, a milliókat még nem kapta meg: így pedig már csak 500 forintja maradt. 

VV Somának nincsen pénzeForrás: Facebook/VV Soma

"Feléltem a pénzt, vettem ajándékot, ételt, ruhát, és – bevallom – beruháztam egy játékkonzolra is. Így január közepén már elfogyott a pénz, így még kölcsön is kellett kérnem Zsoltitól egy tízest, ám ezt azóta már visszafizettem neki"árulta el a Blikknek Soma, akit már Evelin is meghívott vacsorázni. "Jelenleg nullán vagyok, de legalább van BKK-bérletem és kajám is, úgyhogy éhezni sem fogok.  Mindezek ellenére fontosnak tartom, hogy elmondjam, nagyon hálás vagyok az RTL-nek mindenért, és felőlem küldhetik jövő augusztusban is, csak érkezzen meg a nyeremény" – szögezte le a nyertes. A lap megkereste az RTL Klubot is, így kiderült, hogy mikor válik földönfutóból milliomossá Soma. "VV Somával január legvégén írtuk alá a nyereményéről szóló szerződést. Ez alapján 12 hónapon át havi 3 millió forintot kap a ValóVilág Powered by Big Brother győztese. Az első havi részlet rövid időn belül ott lesz a számláján" – közölte a cég marketingkommunikációs osztálya. A hírnek persze a játékos is nagyon örül.