Ufót észleltek egy francia város felett

Forrás: Youtube/UFO Today -
észlelés ufó város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa, lebegő, narancssárga tárgy jelent meg egy francia kisváros felett, majd néhány perc múlva teljesen eltűnt. A város lakóit megdöbbentette az eset, de a szkeptikusokat még a felvétel sem győzte meg arról, hogy valóban ufó járt a településen.

A világ minden részében észleltek már ufót, az okostelefonoknak hála pedig egyre többször rögzítik a földönkívüliek látogatásait. Nemrég egy francia kisváros felett látott néhány lakó különös narancssárga fényt, és meggyőződésük, hogy ufó volt.

Ufót észleltek egy francia város felett Forrás: Youtube/UFO Today

A különös fényekről videó is készült, ami nagy sebességgel kezdett el terjedni az interneten. A szemtanúk szerint néhány percig lehetett csupán látni a lebegő fényeket, aztán úgy eltűntek, mintha ott sem lettek volna. Őket teljesen megdöbbentette az eset, de a szkeptikusok szerint biztos, hogy nem földönkívüliekről van szó. Többen azzal magyarázták a fényeket, hogy valószínűleg van szemben egy hegy, ahol tűz üthetett ki - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.