Molnár Anikó rettegett, hogy mentő viszi el

Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel -
paranoia tévé pánikbetegség Molnár Anikó víziszony műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó is feltűnik hamarosan a tévé képernyőjén: a Sikítófrász című műsorban már a forgatás előtt arra kérte a stábot, hogy készüljön fel, mert őt biztosan mentő fogja elvinni. Ráadásul a pánikbetegségével is meg kellett küzdenie az ijesztő feladatok során...

Molnár Anikó hosszú évek óta pánikbetegséggel küszködik, emellett pedig irtózik a hüllőktől, így nehéz döntés volt, hogy bevállalja-e a műsort.

Gyerekkorom óta víziszonyom van, élő vízbe soha nem megyek bele. Attól rettegek, hogy egy hulla van a vízben és beleakadok. Lehet, hogy előző életemben vízi hulla voltam. Ráadásul mindenféle csúszó-mászótól is irtózom, undorodom a békáktól, kígyóktól is. Iszonyatos önfegyelem kellett ahhoz, hogy a műsorban legyőzzem a félelmeimet, de végül sikerült és így utólag büszke vagyok magamra. Persze a 200-as pulzus végig megvolt, belül rettegtem, hogy hogyan fogom ezt túlélni" – mesélte Anikó.

Molnár Anikó pánikbeteg és víziszonya is van. Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel

Anikónak már jó ideje egy energiagyógyász segít, hogy legyőzze betegségét, az elmúlt évek során úgy érzi, rengeteget adott neki ez a fajta orvoslás.

Abszolút hiszek a gyógyító energiákban, régóta járok egy táltoshoz, aki sokat segített nekem. A műsor előtt is mantráztam, hogy ne féljek annyira a rám váró ijesztő feladatoktól" – tette hozzá.
Az egykori Nagy Ő évek óta sminktetoválóként dolgozik, jelenlegi munkájában sikeresnek érzi magát, de a nagy szerelem még mindig nem talált rá. Házasságra, gyerekekre már nem vágyik, de soha nem is érezte magát anyatípusnak.

Nem áll szándékomban férjhez menni és gyerekeket szülni. Ismerkedések persze mindig vannak, de komoly kapcsolatom nincs, és így 41 évesen már nem feltétlenül vágyom családalapításra. Ha lenne is tartós párkapcsolatom, akkor sem szeretnék már gyereket vállalni, inkább világkörüli útra vigyen el magával.

– árulta el Anikó.

Andy nélkül költözik külföldre Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-andy-vajna-nelkul-koltozik-kulfoldre-vajna-timi.htmlSzeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot Vajna Timi, ennek azonban vannak feltételei. 30 hónapot, pontosabban 5 éven át legalább 2,5 évet kell kint töltenie. Tímea Kaliforniába költözik. TV + Sztárok--Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt kétlaki életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-ketlaki-eletet-elnek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházához köti a munkája. A fiatal pár folyton ingázik, így érthető, hogy még a babaprojekt – amiről folyton kérdezik őket – sem aktuális. TV + Sztárok--Tóth Gabi lenyugodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-toth-gabi-enekesno-mara-lenyugodott.htmlEmlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sok-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. TV + SztárokOrigoRobin Thicke meztelenül fürdött kutyájával - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170215-robin-thicke-meztelenul-furdott-kutyajaval.htmlIgazán különös képpel lepte meg rajongóit Robin Thicke, ennyire intim fotót még soha nem tett közzé az énekes. A kádban ülve, meztelenül fotózta le őt a barátnője, ráadásul a sztár a kutyájával fürdött. TV + SztárokZimány Linda szakított párjával, Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-zimany-linda-es-kedves-ferenc-szakitottak.htmlTele a sztárvilág szakításokkal: Dukai Regina és Király Viktor után most jött a hír, hogy Zimány Linda is újra szingli. TV + Sztárok--Madonna az örökbefogadott gyerekei miatt szünetet tarthttp://www.life.hu/sztarok/20170215-madonna-szunetet-tart-orokbefogadott-gyerekei-miatt.htmlNemrég jelentette be hivatalosan is Madonna, hogy egy ikerpárral bővült a családjuk. A sztár már meg is mutatta a két kislányt, akik miatt bennfentesek szerint egy időre visszavonul. Gyerekei lesznek az elsők, ezért a vadóc Madonna nyugdíjba megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.