Habár már régóta elvált Pintér Tibor és Janza Kata, házasságukból barátság lett. Megosztják egymással lelki ügyeiket, és az új párkapcsolataikat sem titkolják egymás elől. Pintér Tibor volt feleségének új szerelmével is összebarátkozott már, áldását adta a kapcsolatra.

Janza Kata egy nála 22 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot, kapcsolatuk pedig olyan komoly, hogy már össze is költöztek Ádámmal, minden bizonnyal a színésznő otthonába. Ott sokszor megfordul Pintér Tibor is, Janza Kata volt férje, akivel a válásuk ellenére kivételes kapcsolatot ápolnak: nagyon jó barátok lettek, és ezt minden új férfinak el kell fogadnia.

Pintér Tibor áldását adta Janza Kata szerelméreForrás: Tv2, Facebook/Janza Kata hivatalos oldala

"Tibor bármikor belenyúlhat a hűtőnkbe, és a kanapénkon is bérelt helye van. Ezt minden új kapcsolatomnak el kellett fogadnia" - szögezte le Janza Kata, de ebből náluk nincs is probléma. Ádám és Tibor nagyon jól kijönnek egymással. Az összeköltözés után is aludt már náluk Pintér Tibor. "Reggel a párommal együtt csináltunk reggelit a volt férjemnek. Ez azért sok mindent elárul a kapcsolatunkról" - mondta Janza Kata, és hozzátette, Tibor áldását adta a kapcsolatukra. "Emlékszem, amikor Tibor jobban megismerte Ádámot, azt mondta, jó előérzete van. Tibor pontosan tudja, hogy ki az a férfi, aki mellett hossz hosszú távon tervezhetek, és szerinte Ádám pontosan ilyen, ezért szép, hosszú kapcsolat lesz a miénk. Ezzel a volt férjem, valójában áldását adta a szerelmemre" - mondta Janza Kata.