Egy évekkel ezelőtti verekedéses ügy miatt került bíróság elé Kállay-Saunders András. A huzavona azóta is tart, András pedig minden lehetséges módon az igazát próbálja bizonyítani.

Ahogy azt a Life.hu már megírta korábban, vádat emeltek Kállay-Saunders András ellen egy 2013-as verekedés ügyében: Az énekes ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, majd később életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták. A verekedés egyik áldozata arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig napokig feküdt az intenzív osztályon.

Kállay-Saunders András a kezdetek óta ártatlannak vallja magátFotó: Margitay Klára/Life.hu

András akkor azt állította, hogy az eset önvédelemből történt, ugyanis nem ők kezdeményezték a verekedést, hanem támadás áldozataivá váltak. Később egy videófelvétel alátámasztotta a fiatal énekes állítását.

A nemrég lezajlott tárgyalás során András felismerte az arc és orrcsonttörést szenvedett férfit. A beidézett két biztonsági őr nem emlékszik semmire az esetből, nem tudtak érdemleges információval szolgálni, a kártérítést követelő férfiak azonban ellentmondásba keveredtek - írta meg a Blikk

"Ez a részlet is alátámasztja védencem szavahihetőségét" - jelenette ki András ügyvédje.