Fordulat történt Kállay-Saunders András verekedési ügyében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
vád per Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt még mindig súlyos testi sértéssel vádolják, ám a hírek szerint nem kell börtönbe mennie, sőt a vádlói kerülhetnek rosszabb helyzetbe. 

Végre a bíróság is láthatta azoknak a térfigyelő kameráknak a felvételét, mely igazolja, hogy mi történt az ominózus verekedés előtt a hajógyári szigeti szórakozóhelynél. "Végre levetítették a kikockázott videófelvételt, amely azt támasztja alá, amit a vádlottak, nevezetesen Kállay-Saunders András és Kayoda Abel kezdettől fogva mondtak, miszerint a megtámadásuk nem az ő kezdeményezésükre történt. Ez jogos védelmi helyzet volt, és nem kötekedés" - nyilatkozta a Blikknek dr. Magyar György, András ügyvédje.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy András még a szórakozóhelyen került nézeteltérésbe az egyik férfival, aki tiszteletlenül viselkedett velük. "Sértő dolgot mondott Renire, amit kikértem magamnak, és ezzel a dolog el vont intézve. Ott bent semmilyen tettlegesség nem volt. Most kiderült, hogy hazudtak! Eddig úgy állították be, mintha mi lettünk volna a támadók, most a bíró is látta, ahogy közülük hárman is ütötték Abelt" - mondta a lapnak az énekes.

Három évvel ezelőtt Kállay-Saunders a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, a Megasztár-győztes Tolvai Renivel és barátaikkal, mikor összeszólalkoztak egy ötfős kubai társasággal. Az énekes ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, majd később életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták. A verekedés egyik áldozata arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig napokig feküdt az intenzív osztályon.
Rubint Réka: „Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt”http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, amely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-brad-pitt-is-megszolalt-a-valassal-kapcsolatban-nyilatkozatot-adott-ki.htmlÓrákkal Angelina Jolie közleménye után Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoÚjra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Kasza Tibi életét nagymamája mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kasza-tibi-eletet-nagymamaja-mentette-meg-a-vizbe-fulladastol.htmlKasza Tibi az Ezek Megőrültek! című műsorban arról mesélt, hogy gyerekkorában bizony nagymamája mentette őt meg a vízbe fulladástól. TV + Sztárok--Reese Witherspoon és Renee Zellweger jó barátnők - közös fotón mosolyognakhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-reese-witherspoon-es-renee-zellweger-jo-baratnok-kozos-foton-mosolyognak.htmlA két színésznő évek óta jóban van egymással, most végre közös képen is láthatjuk őket. TV + SztárokOrigoSzakított modell barátnőjével Justin Bieber!http://www.life.hu/sztarok/20160920-szakitott-justin-bieber-es-sofia-richie.htmlSzakított a sztárpár! Mégsem volt annyira felhőtlen Sofia és Justin kapcsolata. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.