Ripli Zsuzsanna szerelem A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő elmesélte, hogy mi a boldog párkapcsolatának titka. 

Ripli Zsuzsi, "A mi kis falunk" című új sorozat színésznője őszintén mesélt az életéről. Elárulta, hogy egy egyszerűnek tűnő rutinműtét során 15 éves korában elveszítette az édesapját, amit még a mai napig sem tudott teljesen feldolgozni.

Ripli Zsuzsi elárulta, szeret udvarolni a párjának Forrás: FHM

19 éves korában költözött fel Szigetvárról Budapestre, ahol azonnal felfigyeltek a tehetségére. Először modellként, később színésznőként is sikereket aratott, eközben pedig néhány szerelmi kapcsolata is volt. Zsuzsi azt is elárulta, hogy számára fontos a szépség, emiatt pedig odafigyel az egészséges életmódra, sőt még egy mellnagyobbító műtéten is átesett.

"De ez kevés lenne a mai világban, a szépség amúgy is múlandó. A léleknek is rendben kell lennie, akkor tud az ember sikereket elérni a szakmában és a magánéletben is" - folytatta a színésznő.

Azt is megtudtuk, hogy boldog párkapcsolatban él, jól érzi magát a női szerepekben: szívesen főz, rendezgeti a lakást, és még udvarolni is szokott a párjának:

"Fontos az odafigyelés, hogy azt a törődést adjam a páromnak, amit én is elvárok tőle. És nem csak neki kell udvarolnia, hanem nekem is állandóan" - írta meg a BestMagazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.