Sarka Kata és Bálint Antónia pere nem zárult le: nem jelent meg Kata és a jósnő

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Bálint Antónia boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia rágalmazással vádolja Sarka Katát, aki Facebook-oldalán azt állította, az egykori szépségkirálynő kuruzslótól, boszorkánytól kért rontást rá és a családjára. Büntetőeljárás indult az ügyben, de sem Sarka Kata, sem a jósnő nem jelent meg.

Sarka Kata a Facebook-oldalán vádolta meg Bálint Antóniát azzal, hogy kuruzslónál járt, és rontást kért a családjára. Az egykori szépségkirálynő végig határozottan tagadta, hogy bármi ilyesmit tett volna, ezért büntetőeljárás indult az ügyben. Bálint Antónia rágalmazással vádolja Sarka Katát, aki azonban másodjára sem jelent meg a tárgyaláson. Egyszer már elmaradt a boszorkányper, ezúttal sem tudtak dűlőre jutni.

Sarka Kata most sem jelent meg a boszorkányperen Forrás: Facebook/Sarka Kata

Az ügynek három vádlottja van: Sarka Kata, L. Mária jósnő és a Bors egyik újságírója, aki rágalmazó cikket írt az üggyel kapcsolatban. Azonban közülük csak a riporter jelent meg, valamint Bálint Antónia az ügyvédjével, Hyross Virággal, a többiek betegségre hivatkozva maradtak otthon – írja a 444. Az egykori szépségkirálynő ügyvédje elárulta, azért választották a büntetőeljárást, hogy Sarka végre felhagyjon a rágalmazással meg a vádaskodással. Azonban egyhamar nem kerülhet pont az ügy végére, mivel két vádlott sem jelent meg. Így csak az újságírót tudták kihallgatni, valamint megbeszélték a tárgyalás következő időpontját. Kiderült, hogy Sarka Katát és az állítólagos jóst legközelebb írásban idézik be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.