Bálint Antónia rágalmazással vádolja Sarka Katát, aki Facebook-oldalán azt állította, az egykori szépségkirálynő kuruzslótól, boszorkánytól kért rontást rá és a családjára. Büntetőeljárás indult az ügyben, de sem Sarka Kata, sem a jósnő nem jelent meg.

Sarka Kata a Facebook-oldalán vádolta meg Bálint Antóniát azzal, hogy kuruzslónál járt, és rontást kért a családjára. Az egykori szépségkirálynő végig határozottan tagadta, hogy bármi ilyesmit tett volna, ezért büntetőeljárás indult az ügyben. Bálint Antónia rágalmazással vádolja Sarka Katát, aki azonban másodjára sem jelent meg a tárgyaláson. Egyszer már elmaradt a boszorkányper, ezúttal sem tudtak dűlőre jutni.

Sarka Kata most sem jelent meg a boszorkányperenForrás: Facebook/Sarka Kata

Az ügynek három vádlottja van: Sarka Kata, L. Mária jósnő és a Bors egyik újságírója, aki rágalmazó cikket írt az üggyel kapcsolatban. Azonban közülük csak a riporter jelent meg, valamint Bálint Antónia az ügyvédjével, Hyross Virággal, a többiek betegségre hivatkozva maradtak otthon – írja a 444. Az egykori szépségkirálynő ügyvédje elárulta, azért választották a büntetőeljárást, hogy Sarka végre felhagyjon a rágalmazással meg a vádaskodással. Azonban egyhamar nem kerülhet pont az ügy végére, mivel két vádlott sem jelent meg. Így csak az újságírót tudták kihallgatni, valamint megbeszélték a tárgyalás következő időpontját. Kiderült, hogy Sarka Katát és az állítólagos jóst legközelebb írásban idézik be.