Hét Föld-szerű bolygót találtak: ezt jelentette be a NASA. Pataky Attila szerint azonban folyton csak hazudnak és az egész csak egy nagy simli.

Nagy bejelentést tett a NASA, mégpedig azt, hogy hét Föld-szerű bolygót találtak. Pataky Attila elmondta a véleményét erről a nagy hírről, de ő nincs túlságosan elragadtatva az információtól, Szerinte úgyis csak folyamatosan hazudnak, ugyan őt egyébként nem is érdekli túlságosan ez a felfedezés.

Pataky Attila szerint a NASA folyton hazudikForrás: TV2

"Az egész egy nagy simli, még a jéghegy csúcsánál is kisebb" - mondta a sejtjeitől segítséget kérő zenész, ugyanis szerinte a NASA sok mindent elhallgat. A jelenlegi bejelentés semmitmondó voltát egy történettel szemléltette. "Képzeld el, hogy bemész egy étterembe, ahol látod, hogy hátul nagy konyha működik és sorra készülnek a finomabbnál finomabb ételek. Ám amikor rendelsz valamit, a pincér egy pirítóst hoz ki neked. - De hiszen látom, hogy hátul főznek! - kiáltasz rá. – Sajnálom, csak ez van – mondja a pincér" - ezt mesélte Pataky Attila a 24.hu-nak, és azt is elárulta, hogy miért nem mondják el az igazán fontos dolgokat. Azért, mert a tudás hatalom. "Éjjel-nappal hazudnak csak. Olyan, mint amikor a kutyának adsz tenyérből egy kis csontot és ő azzal eljátszik" - véli a zenész, aki szerint azzal kellene foglalkozni, hogy hány jégkorszakot élt már túl az emberiség.

Pataky Attila szerint a jégkorszakkal kellene foglalkozni, vagy inkább azzal semForrás: MTI/Zih Zsolt

"Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy már 3510 jégkorszakot túlélt az emberiség? Azért, mert az nem passzol a materiális nézetükbe!" - mondta a 6500 éves Pataky, aztán kissé ellentmondásosan hozzátette, nem is kell vele foglalkoznunk. "Örökéletű fénylények vagyunk, ezzel nekünk nem kéne foglalkozni" - véli a zenész.