Tücsi és Sofron István kapcsolata tökéletes

Forrás: Instagram/Tücsi -
Tücsi Sofron István kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyár óta tart Tücsi és Sofron István kapcsolata, de csak karácsonykor vállalták fel a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy köztük minden egy csapásra működött, bár az első lépést Tücsinek kellett megtennie.

Ennél boldogabb nem is lehetne a dögös műsorvezető, hiszen kapcsolata hokis párjával minden szempontból tökéletes. Ugyan évek óta ismerik egymást, csak nyáron kerültek közelebbi kapcsolatba. Minden egy bulival kezdődött, és Tücsi volt az, aki megtette az első lépést.

Tücsi és szerelme kapcsolata tökéletes Forrás: Instagram/Tücsi

"Egy buli után hajnalig beszélgettünk egy balatoni mólón. Igazság szerint életemben először én voltam az, aki megtette az első lépést, azóta is sokat nevetünk ezen, mennyire jó döntés volt. A mólós beszélgetés után 24 órát vártam, hogy jelentkezzen, de nem tette, úgyhogy írtam neki egy vicces üzenetet. Onnantól fogva éjjel-nappal üzengettünk egymásnak" – mesélte Tücsi a Story magazinnak.

A műsorvezető már össze is költözött szerelmével, feladta budapesti otthonát, és Székesfehérvárra tette át székhelyét. Annyira idilli a kapcsolatuk, hogy akár komolyabb dolgok is jöhetnek köztük hamarosan. "Amolyan szirupos amerikai a kapcsolatunk, de imádjuk. És ha így folytatódik, semmi és senki nem ment meg minket valami nagyon széptől..." – mondta sejtelmesen a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.