maszturbálás postás perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves ír férfit egy biztonsági kamera buktatta le, el is bocsátották.

A postaláda tulajdonosa gyanús tócsára lett figyelmes a folyosón. Elhatározta, hogy kideríti, mi az, ezért biztonsági kamerát szerelt fel. A kamera 2016 augusztusában rögzítette, amint a postás megjelenik a folyosón, előveszi, majd a postaládába dugja a péniszét, és maszturbálni kezd – írja a Metro.

Az eset többször is megismétlődött, mire a férfi meglátta a kamerát. A bíróságon beismerte, hogy háromszor erőszakolta meg a postaládát. A tulajdonos 500 euró kártérítést kapott, a perverz postást pedig 100 óra közmunkára kötelezték. A munkahelyéről természetesen kirúgták.

Meztelen férfi sétálgatott Veszprém belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20170225-meztelen-ferfi-setalgatott-veszpremben.htmlA harminc év körüli férfit a hideg sem zavarta, ruhátlanul járkált a veszprémi belvárosban.News--Elítélték a román orvost, aki Nyíregyházán gyilkolthttp://www.life.hu/news/20170225-eliteltek-a-roman-orvost-aki-nyiregyhazan-gyilkolt.htmlA férfit a napokban első fokon elítélte a kolozsvári bíróság. Három év négy hónap börtönbüntetést kapott fegyvercsempészet és tiltott fegyverviselés miatt. Ameddig ezt le nem üli, nem is adják ki Magyarországnak. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁron alul kelt el az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnthttp://www.life.hu/news/20170224-aron-alul-kelt-el-az-apartman-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.htmlNagy titokban gazdát cserélt az a portugál apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. A hírek szerint a kikiáltott ár feléért vitték el, és egy brit özvegy kezébe került. Félnek, hogy turistalátványosság lesz a házból. News--Zacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. NewsOrigoHős rendőrök mentettek ki egy kislányt a jégpáncél alólhttp://www.life.hu/news/20170224-hos-rendorok-mentettek-ki-egy-jeg-ala-szorult-gyereket.htmlA kislány rászaladt a jégre, de az beszakadt alatta. Életveszélybe került, de a két rendőrnek köszönhetően a 13 éves gyermeknek nem lett komoly baja. NewsOrigoSzaharai homok érkezik – Riasztást adtak ki a viharos szél miatt!http://www.life.hu/news/20170224-idojaras-elorejelzes-szaharai-homok-erkezik.htmlNem sok jóval kecsegtet a hétvégi időjárás-előrejelzés. Riasztást adtak ki ugyanis a viharos szél miatt, ráadásul szaharai homokkal érkezik a hidegfront. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.