Íme, az Oscar-gála menüje

Forrás: Origo -
menü Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NetPincér csapata utánajárt, többek között vajon miért várják annyira a sztárok az Oscar-díjátadót. A magyarázat, bár meglepő, mégis igen egyszerű. Az egész éves fogyókúrával járó koplalás, éhezés után végre elengedhetik magukat és végigehetik Wolfgang Puck, az esemény séjének teljes menüjét. Íme, néhány alapanyagadat az estéről: 3500 miszótölcsér, 7 kilónyi szarvasgomba, 160 kiló atlanti tonhal, 7500 garnélarák, 2375 perec, 4250 kézzel készült gnocchetti és 70 kiló ruccola. Ami az ételeket illeti: idén a kaviár- és lazac-Oscar mellett aranyporos popcorn, cukorborsó falafel és tárógyökér taco is lesz garnélával és mangóval az asztalokon.

Vasárnap rendezik a 89. Oscar-díjátadót, ahol a menüt idén is Wolfgang Puck állítja össze, aki már 1985 óta az esemény hivatalos séfje. Az idei eseményt a Los Angeles-i Dolby Theatre Ray Dolby báltermében rendezik. A tavaly díjat nyert Saul fia után idén is van miért izgulnunk, ugyanis Deák Kristóf Mindenki című filmje bekerült az 5 legjobb élőszereplős rövidfilm közé.

Forrás: Origo
Így wellnessezik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-igy-romantikazik-a-vizben-majka-es-dundika.htmlEgy miskolci wellness-szállóban pihen gyerekeik nélkül Dundika és Majka. TV + Sztárok--Hajdú Péter új kedvese nagyon hasonlít Sarka Katárahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-elkepesztoen-hasonlit-sarka-katara-hajdu-peter-uj-szerelme.htmlAmit eddig csak pletykáltak, pár napja bizonyosság. Hajdú Péternek új barátnője van. Azt pedig nehéz nem észrevenni, hogy a 28 éves lány nagyon hasonlít Sarka Katára. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Diane Krugerről és Norman Reedusrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170225-az-elso-kozos-foto-diane-krugerrol-es-norman-reedusrol.htmlHónapok óta kering a pletyka, hogy Diane Kruger és Norman Reedus, a Walking Dead sztárja összejöttek. Eddig egyikük sem erősítette meg a hírt, innentől azonban kár lenne bármit is tagadni. TV + Sztárok--Milliókat bukott Tóth Gabi azzal, hogy nem nyerte meg A Dalthttp://www.life.hu/sztarok/20170225-milliokat-bukott-toth-gabi-azzal-hogy-nem-nyerte-meg-a-dalt.htmlTöbb milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat. TV + SztárokOrigoKozsó nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-kozso-legujabb-fotojan-nagyon-le-van-fogyva.htmlA sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva. TV + Sztárok--Mindenki szakított: Dukai Regina és Zimány Linda is szingli letthttp://www.life.hu/sztarok/20170224-dukai-regina-es-zimany-linda-is-szingli.htmlHiába, ebben az évben sok szerelem ért véget, pedig még csak február van. Eljegyzések bomlottak fel, szívek törtek össze, a vad érzelmek szelídültek barátsággá. Van, ahol harmadik fél szólt bele a kapcsolatba, de a legtöbb esetben közös megegyezés vezetett a viszony végéhez. Itthon és külföldön is értek véget szerelmek: Zimány Linda, Dukai Regina és Kylie Minogue is szingli lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.