Demi Lovato és Zac Efron: sztárok, akik hihetetlenül megszépültek

Demi Lovato John Krasinski Zac Efron Justin Timberlake átváltozás Nicholas Hoult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg változáson estek át a világsztárok: lépésről lépésre alakultak át rút kiskacsából hattyúvá. Mivel a szemünk láttára történt, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogyan néztek ki a kezdet kezdetén. A végeredmény egészen sokkoló, főként, ha egy korai fotójukhoz mérjük a végeredményt. Nézd meg azokat a sztárokat, akiket megszépített az idő, na meg a stylistok és a plasztika...

Nicholas Hoult

A színész karrierje gyerekként kezdődött, tehát nagyon hamar belecsöppent a nagy forgatagba. Hiába nőtt fel azonban a filmes világban, kimondottan szívdöglesztőnek nem lehetett mondani. A ma már 27 éves színész azonban úgy tűnik, végre rátalált a stílusára, vagy egy nagyon jó tanácsadója, ugyanis hihetetlenül kikupálódott. Így már biztosan összetöri majd a tinilányok szívét.

Nicholas Hoult Forrás: Northfoto, AFP

Demi Lovato

Az amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő sem most kezdte a pályáját, rengetegen ismerik, pedig még csak 24 éves. Tizennégy éves lehetett, amikor az első szerepét megkapta, azóta ugyan már inkább az énekesi karrierjére koncentrál. A sztár hiába talált rá nagyon hamar a hivatására, sokat kellett alakulnia az évek alatt, de a változás elképesztő. Igazi bombázó lett belőle!

Demi Lovato Forrás: AFP

Justin Timberlake

Sosem volt csúnya Justin Timberlake, de a stílus fogalmát nem igazán ismerte, illetve a kezdet kezdetén ő nem a saját ízlését követte, hanem az 'N Sync fiúbanda meghatározott világában élt, már ami a frizurát és az öltözködést illeti. Azóta azonban rengeteget változott, kifinomult és férfias lett.

Justin Timberlake Forrás: Northfoto, AFP

John Krasinski

Ő aztán biztosan nem az a tipikus szívdöglesztő srác, illetve nem volt az. A rendezőként és színészként is tevékenykedő Johnt a legtöbben az Office című sorozatból ismerhetik, ahol nem éppen egy dögös férfit játszott. Jóindulattal mondhatjuk, hogy idomult a szerepéhez, amit azóta szerencsére le is vetkőzött.

John KrasinskI Forrás: AFP

Zac Efron

Még kisfiúként indult el a karrierje, a High School Musicallel, amiről azt is ciki bevallani, hogy egyáltalán láttuk. Zac Efron akkor még egy nyálas kissrác volt, bár nem volt ronda, ebből még nem lehetett egyenesen arra következtetni, hogy egyszer szexi férfi lesz belőle. De az lett. Sokat köszönhet persze a szemének, amiről nem tehet... arról viszont igen, hogy alaposan kigyúrta magát, a Baywatch kedvéért pedig még több izmot növesztett!

Zac Efron Forrás: AFP
Vajna Timi az Oscar-díjas Mindenki rendezőjével, Deák Kristóffal szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170227-vajna-timi-az-oscar-dijas-mindenki-rendezojevel-szelfizett.htmlÚjabb hatalmas magyar sikernek örülhetünk: a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjat nyert. Vajna Timi ezúttal ugyan nem volt jelen a gálán, de egy közös fotóval gratulált a győzelemhez Deák Kristóf rendezőnek, és az egész csapatnak. TV + Sztárok--Turisták sétáltak be az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-tursitak-az-oscar-galan.htmlNem mindennapi élményben volt részük azoknak a turistáknak, akik gyanutlanul sétáltak be a világsztárokkal tömött díszterembe, az Oscar-gála kellős közepén... TV + SztárokOrigoOscar-gála: Justin Timberlake fergeteges show-val kezdte az idegi díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20170227-justin-timberlake-fergeteges-showja-oscar-gala.htmlJustin Timberlake és zenekara indította a 89. Oscar-gálát. Állva tapsolt nekik egész Hollywood. TV + Sztárok--Közös fotón Kiss Ramóna és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-kozos-foton-kiss-ramona-es-parja-lekai-mate.htmlNemrégiben robbant a hír, Kiss Ramóna már nem szingli. Új párja a Veszprém kézilabdása, Lékai Máté. TV + Sztárok--Íme, az Oscar-gála menüjehttp://www.life.hu/sztarok/20170226-ime-az-oscar-gala-menuje-2017-ben.htmlA NetPincér csapata utánajárt, többek között vajon miért várják annyira a sztárok az Oscar-díjátadót. A magyarázat, bár meglepő, mégis igen egyszerű. Az egész éves fogyókúrával járó koplalás, éhezés után végre elengedhetik magukat és végigehetik Wolfgang Puck, az esemény séjének teljes menüjét. Íme, néhány alapanyagadat az estéről: 3500 miszótölcsér, 7 kilónyi szarvasgomba, 160 kiló atlanti tonhal, 7500 garnélarák, 2375 perec, 4250 kézzel készült gnocchetti és 70 kiló ruccola. Ami az ételeket illeti: idén a kaviár- és lazac-Oscar mellett aranyporos popcorn, cukorborsó falafel és tárógyökér taco is lesz garnélával és mangóval az asztalokon. TV + SztárokOrigoProfil- és borítóképét is megváltoztatta Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-profil-es-boritokepet-is-megvaltoztatta-sarka-kata.htmlDögösebbnél dögösebb fotókat oszt meg magáról az utóbbi időben Sarka Kata. A fiatal édesanya nem győzi kimutatni: válása ellenére is jól van, és szebb, mint valaha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.