Rengeteg változáson estek át a világsztárok: lépésről lépésre alakultak át rút kiskacsából hattyúvá. Mivel a szemünk láttára történt, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogyan néztek ki a kezdet kezdetén. A végeredmény egészen sokkoló, főként, ha egy korai fotójukhoz mérjük a végeredményt. Nézd meg azokat a sztárokat, akiket megszépített az idő, na meg a stylistok és a plasztika...

Nicholas Hoult A színész karrierje gyerekként kezdődött, tehát nagyon hamar belecsöppent a nagy forgatagba. Hiába nőtt fel azonban a filmes világban, kimondottan szívdöglesztőnek nem lehetett mondani. A ma már 27 éves színész azonban úgy tűnik, végre rátalált a stílusára, vagy egy nagyon jó tanácsadója, ugyanis hihetetlenül kikupálódott. Így már biztosan összetöri majd a tinilányok szívét. 

Nicholas HoultForrás: Northfoto, AFP

Demi Lovato Az amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő sem most kezdte a pályáját, rengetegen ismerik, pedig még csak 24 éves. Tizennégy éves lehetett, amikor az első szerepét megkapta, azóta ugyan már inkább az énekesi karrierjére koncentrál. A sztár hiába talált rá nagyon hamar a hivatására, sokat kellett alakulnia az évek alatt, de a változás elképesztő. Igazi bombázó lett belőle! 

Demi LovatoForrás: AFP

Justin Timberlake Sosem volt csúnya Justin Timberlake, de a stílus fogalmát nem igazán ismerte, illetve a kezdet kezdetén ő nem a saját ízlését követte, hanem az 'N Sync fiúbanda meghatározott világában élt, már ami a frizurát és az öltözködést illeti. Azóta azonban rengeteget változott, kifinomult és férfias lett. 

Justin TimberlakeForrás: Northfoto, AFP

John Krasinski Ő aztán biztosan nem az a tipikus szívdöglesztő srác, illetve nem volt az. A rendezőként és színészként is tevékenykedő Johnt a legtöbben az Office című sorozatból ismerhetik, ahol nem éppen egy dögös férfit játszott. Jóindulattal mondhatjuk, hogy idomult a szerepéhez, amit azóta szerencsére le is vetkőzött. 

John KrasinskIForrás: AFP

Zac Efron Még kisfiúként indult el a karrierje, a High School Musicallel, amiről azt is ciki bevallani, hogy egyáltalán láttuk. Zac Efron akkor még egy nyálas kissrác volt, bár nem volt ronda, ebből még nem lehetett egyenesen arra következtetni, hogy egyszer szexi férfi lesz belőle. De az lett. Sokat köszönhet persze a szemének, amiről nem tehet... arról viszont igen, hogy alaposan kigyúrta magát, a Baywatch kedvéért pedig még több izmot növesztett! 

Zac EfronForrás: AFP