A világsztárok is megkapják a magukét a Twitteren, nem menekülhetnek a gonoszabbnál gonoszabb kommentektől. Szembesítették is őket a legrosszabb véleményekkel, és a reakciójuk zseniális, főleg Robert De Niroé, aki egyszerűen elküldte a francba a kommentelőt. 

Hiába zsebelnek be Oscar-díjakat, játszanak jobbnál jobb szerepekben, őket sem szereti mindenki. A világsztárokat ráadásul sokkal több ember véleményezi, és rengeteg köztük a gonosz beszólás és sértegetés. Ők azonban zseniálisan reagálnak a durva kommentekre is! Van aki csak egy mosollyal nyugtázta a rosszindulatú sorokat, de akadt olyan is, aki egyszerűen elküldte a francba a kommentelőt. 

Ryan Gosling is megkapta a magáétForrás: Youtube/Mean Tweets

Ryan Goslingot például a tökéletes kinézete miatt támadták. "Nézz csak rám... Én vagyok Ryan Gosling, tökéletes csontozattal és kedves szemekkel. Menj és ****** magad Ryan Gosling" – olvasta fel a színész a kommentet, amit inkább szó nélkül hagyott. 

Samuel L. Jackson nem vette magára a sértéstForrás: Youtube/Mean Tweets

Samuel L. Jackson az ábrázata miatt kapta meg a magáét.  "Samuel L. Jacksonnak pukifeje van"  – írta le szubjektív véleményét valaki, mire a színész csak pár szóban reagált. "Igen, így van" – mondta a sztár. Van, akit a túlságosan fehér bőre miatt támadtak, volt, akit pedig egy kutyához hasonlítottak. Eddie Redmayne színésztől egy kommentelőt egyszerűen elkapja a hányinger, de Whoopi Goldberg és Casey Affleck is megkapták a magukét, ahogy Emma Stone is. "Emma Stone úgy néz ki minden szerepben, amit játszik, mint egy repedtsarkú..." – írta valaki, amire nem meglepő módon a színésznő nem igazán reagált szavakkal. Nem úgy Robert De Niro, akit a kora miatt támadtak. 

Robert De Niro visszavágottForrás: Youtube/Mean Tweets

"Robert De Niro túl öreg már a gengszterfilmekhez, inkább a nagypapaszerepekben kellene játszania, vagy valami ilyesmiben" - hangzik a komment, amire reagált is a színész. "Nagypapa szerepekben játszom, és hamarosan dédnagypapa szerepekben fogok. F*ck you" – zárta rövidre a választ a színész.