Így reagált Robert De Niro és Ryan Gosling a gonosz kommentekre

Forrás: Youtube/Mean Tweets -
Ryan Gosling Robert De Niro komment Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok is megkapják a magukét a Twitteren, nem menekülhetnek a gonoszabbnál gonoszabb kommentektől. Szembesítették is őket a legrosszabb véleményekkel, és a reakciójuk zseniális, főleg Robert De Niroé, aki egyszerűen elküldte a francba a kommentelőt. 

Hiába zsebelnek be Oscar-díjakat, játszanak jobbnál jobb szerepekben, őket sem szereti mindenki. A világsztárokat ráadásul sokkal több ember véleményezi, és rengeteg köztük a gonosz beszólás és sértegetés. Ők azonban zseniálisan reagálnak a durva kommentekre is! Van aki csak egy mosollyal nyugtázta a rosszindulatú sorokat, de akadt olyan is, aki egyszerűen elküldte a francba a kommentelőt.

Ryan Gosling is megkapta a magáét Forrás: Youtube/Mean Tweets

Ryan Goslingot például a tökéletes kinézete miatt támadták. "Nézz csak rám... Én vagyok Ryan Gosling, tökéletes csontozattal és kedves szemekkel. Menj és ****** magad Ryan Gosling" – olvasta fel a színész a kommentet, amit inkább szó nélkül hagyott.

Samuel L. Jackson nem vette magára a sértést Forrás: Youtube/Mean Tweets

Samuel L. Jackson az ábrázata miatt kapta meg a magáét.

"Samuel L. Jacksonnak pukifeje van"

– írta le szubjektív véleményét valaki, mire a színész csak pár szóban reagált. "Igen, így van" – mondta a sztár. Van, akit a túlságosan fehér bőre miatt támadtak, volt, akit pedig egy kutyához hasonlítottak. Eddie Redmayne színésztől egy kommentelőt egyszerűen elkapja a hányinger, de Whoopi Goldberg és Casey Affleck is megkapták a magukét, ahogy Emma Stone is.

"Emma Stone úgy néz ki minden szerepben, amit játszik, mint egy repedtsarkú..."

– írta valaki, amire nem meglepő módon a színésznő nem igazán reagált szavakkal. Nem úgy Robert De Niro, akit a kora miatt támadtak.

Robert De Niro visszavágott Forrás: Youtube/Mean Tweets

"Robert De Niro túl öreg már a gengszterfilmekhez, inkább a nagypapaszerepekben kellene játszania, vagy valami ilyesmiben" - hangzik a komment, amire reagált is a színész. "Nagypapa szerepekben játszom, és hamarosan dédnagypapa szerepekben fogok. F*ck you" – zárta rövidre a választ a színész.

Vajna Timi az Oscar-díjas Mindenki rendezőjével, Deák Kristóffal szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170227-vajna-timi-az-oscar-dijas-mindenki-rendezojevel-szelfizett.htmlÚjabb hatalmas magyar sikernek örülhetünk: a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjat nyert. Vajna Timi ezúttal ugyan nem volt jelen a gálán, de egy közös fotóval gratulált a győzelemhez Deák Kristóf rendezőnek, és az egész csapatnak. TV + Sztárok--Turisták sétáltak be az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-tursitak-az-oscar-galan.htmlNem mindennapi élményben volt részük azoknak a turistáknak, akik gyanutlanul sétáltak be a világsztárokkal tömött díszterembe, az Oscar-gála kellős közepén... TV + SztárokOrigoOscar-gála: Égből esett az étel a sztárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-etelt-kaptak-a-sztarok-az-egbol.htmlApró kis fehér ejtőernyőkön hullott alá a finom étel az idei Oscar-gálán. A sztárok hasára ezúttal is gondoltak. TV + Sztárok--Oscar-gála: Justin Timberlake fergeteges show-val kezdte az idegi díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20170227-justin-timberlake-fergeteges-showja-oscar-gala.htmlJustin Timberlake és zenekara indította a 89. Oscar-gálát. Állva tapsolt nekik egész Hollywood. TV + Sztárok--Oscar-gála: Ryan Gosling egyedül érkezett a díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-ryan-gosling-egyedul-erkezett-az-oscar-galara.htmlRyan Gosling a Golden Globe után az Oscar-gálára is egyedül érkezett. Testvérét gyászoló felesége ezúttal sem kísérte el... TV + Sztárok--Az Oscar-gála előtt csak ketten tudják a világon,kik kapják a díjakathttp://www.life.hu/sztarok/20170226-a-vasarnapi-oscar-gala-elott-csak-ketten-tudjak-a-vilagon-kik-kapjak-a-dijakat.htmlA vasárnapi Oscar-díjátadó gála előtt mindössze két ember van a világon, aki már tudja, hogy kik lesznek a díjazottak, de semmi kincsért sem árulnák el. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.