A ma 55 éves világsztár évtizedek óta a pályán van, de neki is meg kellett küzdenie a sikerekért. A sorozatos elutasítások azonban nem szegték kedvét, addig ment, amíg el nem érte a célját. Eközben sosem felejtette el, hogy honnan indult: középiskolai szerelmét vette feleségül, akivel már 28 éve boldog házasságban élnek.

Jon Bon Jovi nemcsak tehetséges énekes, de világsztár létére sikerült megőriznie a magánéletét magának. Az énekes is megküzdött azért, hogy dalait egyáltalán hallhassák az emberek, de megérte! Az első számát, a Runaway-t rengeteg kiadónak elküldte, de mindegyik visszautasította, ő azonban nem adta fel.

Végső elkeseredésében a WAPP-FM nevű manhattani rádió műsorvezetőjéhez is eljuttatta a felvételt, aki el volt ragadtatva a daltól. Nemcsak a műsorba került be, de a rádió válogatáslemezén is hallható volt a szám, ezután ajánlottak először szerződést az énekesnek.

Jon Bon Jovi 55 éves lettForrás: AFP/Kevin Winter

Az első siker után megállíthatatlan volt az énekes. Az első Bon Jovi album 1984. január 21-én jelent meg, és több mint félmillió eladott példánnyal aranylemez státuszt ért el az USA-ban. A második album viszont nem aratott sikert, a harmadik nagylemez azonban igazi áttörés volt. A negyedik, 1988-as New Jersey című albummal folytatták a sikereket, és világ körüli turnéra indultak. Az amerikai koncertek közepén, 1989. április 29-én Jon Bon Jovi Las Vegasba utazott, hogy feleségül vegye középiskolai szerelmét,  Dorothea Rose Hurley-t, akivel azóta is boldog házasságban élnek, lassan 28 éve! Négy gyermekük született, és Jon példás családapaként éli az életét.

Szexi férfi sztárok 50 felett is
Rengeteg olyan híresség van, aki a kora ellenére képes megőrizni a sármját! Ilyen például Jon Bon Jovi, Brad Pitt és George Clooney is! Nézd meg, kik vannak még a listán!