Kárász Róbert nem tétlenkedik, a tévésnek rengeteg feladata van. Már túl sok is, ugyanis sosem tudja kialudni magát, ami a viselkedésén is meglátszik: rengeteget káromkodik, és egyre türelmetlenebb.

Nincs ideje Kárász Róbertnek pihenni. A TV2 után már az ATV reggeli műsorában szerepel, amihez persze korán kell kelnie, de ezen kívül is vannak munkái. A tévés energiáit teljesen kimerítik a napi teendők, ráadásul kialudni sem tudja magát, ami a viselkedésén is meglátszik. Egyre türelmetlenebb, és már nem tudja türtőztetni magát, ha káromkodásról van szó.

Kárász Róbert idegeit felőrli a sok munkaFotó: Polyák Attila/Origo

"Néha, mint a kocsis, úgy beszélek. Ilyen voltam korábban is, csak előfordult, hogy jobban tudtam disztingválni. A korán kelés leterheli az ember idegrendszerét, ráadásul a műsorvezetés mellett mással is foglalkozom, így elaprózom magam. Ez azonban  még nem indulatkezelési probléma. Indulatosnak nem, de egyre türelmetlenebbnek érzem magam"  - mondta Kárász Robi a hot! Magazinnak, és hozzátette, nagyon nehéz mindig mindenhol ott lenni, és teljesíteni. "A sok feladat bizony felőrli az idegeimet.  Akik a környezetemben élnek, azok a káromkodásaimat már fel sem veszik, mert tudják, hogy ilyen vagyok. Bár sajnálnám, ha valakit megbántanék ezzel. Az elmúlt hónapokban próbáltam odafigyelni, hogy kisportoljam magamból a napi stresszt, és természetesen mindig mindenkitől bocsánatot kérek" - mondta a műsorvezető.