Itthon és külföldön is sok híresség családja bővül nemsokára. A teljesség igénye nélkül szedtük össze a kismamákat, akik nemsokára újabb, vagy éppen az első csemetéjüket köszönthetik! Beyoncé, Horváth Éva vagy éppen Som-Balogh Edina is várandósak, de a sornak itt még nincs vége!

Horváth Éva

Horváth Éva gyönyörű kismamaForrás:Polyák Attila/Origo

A műsorvezető az első gyermekét várja, ezért sokáig halogatta a nagy bejelentést. Csak akkor hozta nyilvánosságra az örömteli hírt, amikor már biztos volt benne, hogy minden rendben van a baba körül. Horváth Éva azonban azóta már sokszor beszélt a várandósságáról, elárulta, a vetéléstől is nagyon rettegett, ugyanis nem voltak terhességi tünetei, ami ezt is jelentheti, de Éva már megnyugodott, ugyanis minden rendben van odabent!

Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina mindenórás kismamaForrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Régóta szeretett volna második babát Som-Balogh Edina, ám egyszer sajnos már elvetélt... A Barátok közt egykori sztárja félt attól, hogy ez megismétlődik, ám szerencsére erre nem került sor. Edina már mindenórás kismama, és kisfia, Noel is nagyon várja a tesó érkezését, ahogy természetesen az egész család izgatott a kisbaba miatt, alig várják, hogy végre kibújjon.

Veiszer Alinda

Veiszer Alinda is terhesFotó: Polyak Attila/Origo

A HírTV műsorvezetője szintén a második gyermekével várandós, és már neki sem kell olyan sokat várnia arra, hogy kezében tarthassa gyermekét. Veiszer Alinda kislánya, a négy és fél éves Leila is nagyon várja már a kistestvért, aki fiú lesz. A műsorvezető korábban elárulta, nagyon örül annak, hogy ezúttal kisfiú érkezik a családjukba, hiszen nagyon kíváncsi arra, milyen egy fiú anyukájának lenni.

Munkácsy Kata

Munkácsy Kata első gyermekét várjaForrás: RTL Klub

A Barátok köztből ismerheti az ország a színésznőt, aki évek óta alkot egy párt Serbán Attilával. Kata a sorozatban egy ideig Bartha Zsolt lányát alakította, de most egy sokkal izgalmasabb korszakra készül, ugyanis első gyermekével várandós. A színésznő lassan a hatodik hónapban lesz, párjával együtt rettentően boldogok, és alig várják, hogy megpillanthassák gyermeküket.

Beyoncé és Amal ClooneyMindketten híresek, és mindketten terhesek, ráadásul mindketten ikreket várnak. Beyoncé nagyon jól eltitkolta várandósságát, így ő maga tudta bejelenteni a nagy hírt, és egyből azt is elmondta, hogy ikrek érkeznek hozzájuk. Amal Clooneyék már kevésbé voltak ügyesek, még mielőtt előállhattak volna a nagy hírrel, felröppentek a pletykák, amik igaznak bizonyultak. George nyilatkozott először az ikrek érkezéséről, ezek után pedig Amal sem rejtegette már a terhespocakját: egy díjátadón mutatta meg testére feszülő estélyiben.

Beyoncé és Amal ClooneyForrás: AFP