Alföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező.

Rengeteg sikeres darabban játszott, és sok népszerű produkciót állított már színpadra Alföldi Róbert, így az kétségtelen, hogy nagyon sikeres a munkájában. Tehetségének és szorgalmának köszönhetően egy jó ideje már külföldre is hívják, hogy segítsen egy-egy produkció létrehozásában. A magánélete viszont sajnos nem alakult ilyen szerencsésen, Alföldi Róbert a magány elől menekül a munkájába.

Alföldi Róbert magányosFotó: Polyak Attila - Origo

"Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy szerencsém volt: jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani. Amikor kiléptem a Vígszínházból, szinte senki nem értette, miért megyek el onnan, ahol jó helyem van, ahol életemben először rendezhettem, de akkor azt éreztem, hogy beleőrülök, ha még évekig ez így megy tovább" – mondta a Kiskegyednek a színművész, aki azt is nyíltan felvállalta, hogy a magánélete nem túl örömteli. "Nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem" – mondta Alföldi Róbert.