Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. 

A négygyermekes édesapa rajongásig szereti a gyerekeit, ezért mindig törekszik arra, hogy sok közös élményben legyen részük. A munkájából kifolyólag nem találkozik mindennap a csemetéivel, ezért fontosnak tartja, hogy az együtt töltött idő értékes legyen. 

"Óriási szerelem van köztem és köztük" – mondta egyszerűen a 42 éves musicalszínész.

Mészáros Árpád Zsolt szeretne minél több értéket és élményt adni a gyermekeinekForrás: Sunhillmedia

Zsolt azt is elárulta, hogy véleménye szerint akkor lehet egy gyereket igazán felkészíteni az életre, ha időnként hagyjuk őket hibázni, és nem óvjuk meg a kicsiket mindig mindentől. Bár szerinte az is szükséges, hogy a szülők barátként is jelen legyenek a gyerek életében – írta meg a Story magazin.

Három fia közül Mersében látja leginkább önmagát, aki már most igazi nagydumás, de emellett igazi csupa szív kisfiú. Ezt legutóbb a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor forgatásán bizonyította beMerse, aki elárulta, hogy a többi között nagyokat pukizni is az édesapjától tanult meg. 

 

Balesetet szenvedett Mészáros Árpád Zsolt az ügetőn
MÁZS most is indult a Kincsem Park szilveszteri fogathajtó sztárfutamán, hiszen imádja a lovas sportokat. Tapasztalata ellenére azonban csúnya balesetet szenvedett. Olvass tovább itt...