Németh Kristóf és kedvese csaknem két éve jöttek össze, de váratlanul véget ért a kapcsolatuk. Nemrég még az esküvőt tervezgették, de erre már biztosan nem fog sor kerülni.

Németh Kristóf és párja, Judit 2015 nyarán jöttek össze, és úgy tűnt, hogy a legnagyobb egyetértésben és harmóniában telnek a napjaik. A színész kisfia is megszerette Juditot, és már az esküvőt tervezgették, de erre biztosan nem fog sor kerülni. A pár ugyanis szakított, a rajongók számára teljesen váratlanul. Ők azonban nyilván régóta érezték, hogy nincs minden rendben kettőjük között, és megpróbálták megoldani a problémákat, de nem sikerült. Kristóf még nem adta volna fel, de el kell fogadnia egykori szerelme döntését. Bár a magánéletben elváltak útjaik, a munkában még sokszor láthatjuk őket együtt: a Fame – A hírnév ára című musicalben közösen szerepelnek továbbra is...

Németh Kristóf és párja, Judit szakítottakForrás: Facebook/Németh Kristóf

A színész is megerősítette a szakítás tényét." A hír igaz, Jucival véget ért a kapcsolatunk. Sajnos nem mindig elég, ha két ember szereti egymást. Engem lefoglalt a színházalapítás, Jucit pedig a próbák, előadások tengere. Amióta ezt észrevettük, minden erőnkkel megpróbáltunk együtt tenni a közös jövőnkért, de sajnos elfogyott az erő... nem szoktam feladni, talán még küzdöttem is volna, de el kell fogadni a helyzetet, és hálásnak lenni azért, amit ez a szerelem jelentett" – mondta a színész.