Bár két fia is van Norbinak, igazi lányos apukának tartja magát, különösen élvezi Larával a programokat, de az apaság nyomasztó részleteiről is beszámolt. A kislánya egyszer majdnem kiszáradt és kórházba kellett szállítani.

Sok közös programot szervez Norbi és Lara, hiszen a fitneszguru igazi lányos apukának tartja magát. Különleges köztük a kapocs, tekintve, hogy ő az első gyermek, ő tette Norbit apává. Ezt a szerepet pedig mindennél jobban élvezi Norbi, bár vannak árnyoldalai is.

Schobert Norbert lányáról meséltFotó: Marton Szilvia - Origo

"Háromévesen influenzás lett, majdnem kiszáradt, kórházba kellett vinni, azonnal infúzióra kötötték. Rékával napokig ültünk az ágya mellett, senkinek sem kívánom azt az érzést. Olyan volt, mintha jeges kést nyeltem volna le" - számolt be a szörnyű élményről a Best Magazinnak Norbi, akinek ma már egészen más veszélyektől kell megóvnia Larát, mégpedig a pasiktól. "Megengedem neki, hogy korabeli srácokkal találkozzon, sőt még el is viszem randira" - mesélte Norbi, akkor nem engedi olyan fiú közelébe Larát, akiről látja, hogy elért eredményként tekint a kislányára. "Lecsekkolom a fiút, bemutatkozom és elmagyarázom, hogy én vagyok az az ember, akitől nagyon kell félni. (...) Azért annyira nem vagyok rémes: van olyan srác, akit el tudok fogadni. Láttam már normális udvarlót mellette" - ismerte el Norbi.