Nehéz elképzelni, hogy a ma luxuskörülmények között élő igaz világsztároknak egykor ételre sem jutott, pedig nem egy van köztük, akinek családja nagyon szegény volt. Ilyen Leonardo DiCaprio is, de nincs egyedül. Akadnak azonban olyanok is, akiknek már a hírnév előtt sem volt gondjuk, hiszen szüleik mesés vagyonra tettek szert. Ki gondolná, hogy például Mila Kunisnak sosem kellett aggódnia? Nézd meg, kik vannak még a listán!

Blake Lively

Blake Lively sosem nélkülözöttForrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A gyönyörű színésznő kétségtelenül tehetséges, de valójában neki nem kellett végigmennie a ranglétrán, és sosem ismerte a nélkülözés fogalmát. Édesapja, Ernie Lively szintén színész, édesanyja pedig egy kiváló tehetségkutató ügynök, nem beszélve arról, hogy az egész család a szórakoztatóiparban dolgozik. Amikor Blake a színészet iránt kezdett érdeklődni, a szülők minden befolyásukat felhasználták, hogy be is kerülhessen egy show-ba. Ugyan bebizonyította, hogy van érzéke a színészkedéshez, neki mégis könnyebb dolga volt, mint másoknak.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egyedül indult el szerencsét próbálniForrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP

A latin díva főleg énekesnőként kiváló, de színésznőként sem utolsó. Ma már parfümök és ruházati márka is viseli a nevét, soha nem lesz anyagi gondja, de nem volt ez mindig így. Annak idején abban a reményben hagyta el otthonát teljesen egyedül, hogy kiszakadhat a hátrányos körülményekből, és talál olyan munkát, amivel jobb életet biztosíthat magának. Kétségkívül sikerült.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski szülei tehetősek voltakForrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A dögös testű modellnek akkor sem lenne gondja, ha nem lenne dögös. Kislányként bejárta Európát, és több különböző gyönyörű helyen lakott, köztük Mallorcán, a lélegzetelállító, egzotikus szigeten. Mindezt festőművész apjának köszönheti, az ő jóvoltából utazhatták körbe szinte az egész világot. Emily sokáig balettozni tanult, de ma már inkább csak a testéből él, bár nincs rászorulva a pénzre.

Mila Kunis

Mila Kunis szüleinek jól fizető munkahelyük voltForrás: Collection Christophel/© Block Entertainment / STX Entertainment/Block Entertainment / Stx Entert

Nagy áldozatot hoztak a sikeréért a szülei, jól fizető munkahelyüket és vállalkozásukat hagyták hátra Ukrajnában azért, hogy Mila Kunis színészi karrierje beindulhasson. Édesanyjának gyógyszertára volt, édesapja pedig gépészmérnökként dolgozott, de mindent feladtak, és Amerikába költöztek a kislányuk boldogulásáért. Szerencsére megérte az áldozat, Milának sem gyerekként, sem felnőttként nem kell nélkülöznie.

Eminem

Eminemnek nem volt fényűző gyerekkoraForrás: AFP/Christopher Polk

Nem olyan gyermekkora volt Eminemnek, amire szívesen emlékezne. 18 hónapos volt, amikor édesapja elhagyta őket, az életük ezután a folytonos költözködésről szólt. Eminem életében sokáig egyetlen biztos pont sem volt, talán ezért is próbálta meg felvenni a kapcsolatot az édesapjával, de a neki szóló levelei minduntalan visszatértek bontatlanul. Véglegesen éveken át tartó vándorlás után telepedtek le Detroitban, egy igen szegényes környéken, szerencséjére azonban beleszeretett a zenébe, ami megmentette őt.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio édesanyja sokat küzdött a megélhetésükértForrás: AFP/Angela Weiss

Igazán irigylésre méltó életet él Leonardo DiCaprio: szebbnél szebb nőkkel osztja meg az életét, és tulajdonképpen bármit megvásárolhat, ami csak eszébe jut. A tehetséges színész gyermekkora azonban nem volt ilyen fényűző. A szülei elváltak, amikor Leo egyéves volt. Ezután pedig nagyon sok anyagi gonddal kellett megküzdeniük. Ahhoz, hogy étel kerüljön az asztalra, Leo édesanyjának több munkahelyen is dolgoznia kellett.