Világsztárok, akik gazdagok voltak, és celebek, akik nagyon szegények

gazdagság világsztár szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elképzelni, hogy a ma luxuskörülmények között élő igaz világsztároknak egykor ételre sem jutott, pedig nem egy van köztük, akinek családja nagyon szegény volt. Ilyen Leonardo DiCaprio is, de nincs egyedül. Akadnak azonban olyanok is, akiknek már a hírnév előtt sem volt gondjuk, hiszen szüleik mesés vagyonra tettek szert. Ki gondolná, hogy például Mila Kunisnak sosem kellett aggódnia? Nézd meg, kik vannak még a listán!

Blake Lively

Blake Lively sosem nélkülözött Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A gyönyörű színésznő kétségtelenül tehetséges, de valójában neki nem kellett végigmennie a ranglétrán, és sosem ismerte a nélkülözés fogalmát. Édesapja, Ernie Lively szintén színész, édesanyja pedig egy kiváló tehetségkutató ügynök, nem beszélve arról, hogy az egész család a szórakoztatóiparban dolgozik. Amikor Blake a színészet iránt kezdett érdeklődni, a szülők minden befolyásukat felhasználták, hogy be is kerülhessen egy show-ba. Ugyan bebizonyította, hogy van érzéke a színészkedéshez, neki mégis könnyebb dolga volt, mint másoknak.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egyedül indult el szerencsét próbálni Forrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP

A latin díva főleg énekesnőként kiváló, de színésznőként sem utolsó. Ma már parfümök és ruházati márka is viseli a nevét, soha nem lesz anyagi gondja, de nem volt ez mindig így. Annak idején abban a reményben hagyta el otthonát teljesen egyedül, hogy kiszakadhat a hátrányos körülményekből, és talál olyan munkát, amivel jobb életet biztosíthat magának. Kétségkívül sikerült.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski szülei tehetősek voltak Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A dögös testű modellnek akkor sem lenne gondja, ha nem lenne dögös. Kislányként bejárta Európát, és több különböző gyönyörű helyen lakott, köztük Mallorcán, a lélegzetelállító, egzotikus szigeten. Mindezt festőművész apjának köszönheti, az ő jóvoltából utazhatták körbe szinte az egész világot. Emily sokáig balettozni tanult, de ma már inkább csak a testéből él, bár nincs rászorulva a pénzre.

Mila Kunis

Mila Kunis szüleinek jól fizető munkahelyük volt Forrás: Collection Christophel/© Block Entertainment / STX Entertainment/Block Entertainment / Stx Entert

Nagy áldozatot hoztak a sikeréért a szülei, jól fizető munkahelyüket és vállalkozásukat hagyták hátra Ukrajnában azért, hogy Mila Kunis színészi karrierje beindulhasson. Édesanyjának gyógyszertára volt, édesapja pedig gépészmérnökként dolgozott, de mindent feladtak, és Amerikába költöztek a kislányuk boldogulásáért. Szerencsére megérte az áldozat, Milának sem gyerekként, sem felnőttként nem kell nélkülöznie.

Eminem

Eminemnek nem volt fényűző gyerekkora Forrás: AFP/Christopher Polk

Nem olyan gyermekkora volt Eminemnek, amire szívesen emlékezne. 18 hónapos volt, amikor édesapja elhagyta őket, az életük ezután a folytonos költözködésről szólt. Eminem életében sokáig egyetlen biztos pont sem volt, talán ezért is próbálta meg felvenni a kapcsolatot az édesapjával, de a neki szóló levelei minduntalan visszatértek bontatlanul. Véglegesen éveken át tartó vándorlás után telepedtek le Detroitban, egy igen szegényes környéken, szerencséjére azonban beleszeretett a zenébe, ami megmentette őt.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio édesanyja sokat küzdött a megélhetésükért Forrás: AFP/Angela Weiss

Igazán irigylésre méltó életet él Leonardo DiCaprio: szebbnél szebb nőkkel osztja meg az életét, és tulajdonképpen bármit megvásárolhat, ami csak eszébe jut. A tehetséges színész gyermekkora azonban nem volt ilyen fényűző. A szülei elváltak, amikor Leo egyéves volt. Ezután pedig nagyon sok anyagi gonddal kellett megküzdeniük. Ahhoz, hogy étel kerüljön az asztalra, Leo édesanyjának több munkahelyen is dolgoznia kellett.

Horgas Eszter nyilatkozott a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-horgas-eszter-megszolalt-a-szakitasrol.htmlHorgas Eszter 15 év együttlét után szakított párjával, az elválás pedig annyira fájdalmas volt, hogy hónapokig nem is tudott róla beszélni. Még most is zokogva ébred éjjelente, de tudja, hogy most önmagára kell rátalálnia, miközben vágyik egy új szerelemre is. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDétár Enikő pszichológushoz járt a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-detar-enikonek-pszichologus-segitett-a-valas-utan.html29 év után mindössze húsz perc alatt vált el Détár Enikő és Rékasi Károly, legalábbis hivatalosan. Lelkileg azonban sokkal tovább tartott lezárni csaknem 30 évet. Détár Enikőnek még pszichológus segítségére is szüksége volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter Londonban romantikázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-londonban-tolti-idejet-szerelmevel.htmlHajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. TV + Sztárok--Klein Dávid elárulta, miért akarja megmászni a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20170310-klein-david-elarulta-miert-massza-meg-a-mount-everestet.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül próbálnak feljutni a Föld legmagasabb csúcsára. Klein Dávid a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt arról, miért vállalkozott erre a kihívásra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGeszti Péter nem retteg a magasságtól - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, amely a Mount Everest-expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készül. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegcsalták Sztárek Andreát, a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-megcsaltak-sztarek-andreat.htmlTizenhárom év után lépett ki a házasságából a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea. A színésznő nem valaki más miatt hagyta ott a férjét, de eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút. A válás mellett döntött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.