Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe

pedofil X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi.

Manuel Pons Sanchez Mallorcán támadta meg a 10 éves kislányt. Kegyetlenül megverte, ágyhoz kötözte, majd megerőszakolta - írja a Mirror. A 46 éves férfi nem érezte úgy, hogy menekülnie kellett, sőt inkább szerencsét próbált az X-Factorban 2009-ben. Egy U2 dalt énekelt, és a zsűriben ülő Simon Cowell nagyon meg is dícsérte, imádta a produkciót. Manuel az elődöntőig jutott, ráadásul egy másik showműsoran is szerepelt. A műsor készítői és munkatársai azt mondták, semmit sem tudtak a férfi ellen kiadott elfogatóparancsról.


Manuelt szerencsére elkapták, majd 23 és fél év börtönbüntetére ítélték.

Németh Lajos szerint még visszatámad a tél http://www.life.hu/news/20170310-nemeth-lajos-szerint-meg-nem-ert-veget-a-tel.htmlA híres meteorológus felvázolta, hogy nagyjából mire számíthatunk: nem túl jók a kilátások. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÜrülékkel borított drogtanyán élt 4 kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20170310-urulekkel-boritott-drogtanyan-talaltak-negy-gyermeket.htmlHátborzongató hír látott napvilágot: 4 gyermeket találtak meg olyan körülmények között, amelyeket még a legádázabb ellenségeinknek sem kívánnánk. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt a Forma-1 legendás világbajnoka, John Surteeshttp://www.life.hu/news/20170310-meghalt-john-surtees-83-evet-elt.htmlNyolcvanhárom évesen meghalt John Surtees, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, illetve a Forma-1-ben is felért a csúcsra. News--9 év börtönre ítélték a lúgos támadó orvost http://www.life.hu/news/20170310-hosszu-evekig-lesz-bortonben-a-lugos-tamado.htmlA 2013-ban történt ügy a mai nappal véget ért. Megszületett az ítélet, mely szerint B. Krisztián 9 évet fog börtönben tölteni. Az ítélet jogerős. News--2018-ban rekordszámú hosszú hétvégénk lesz http://www.life.hu/news/20170310-jovore-joval-tobbet-pihenhetunk-mint-eddig.htmlJó hír, hogy 2018-ban a naptári ünnepek szerencsésen fognak alakulni: jóval több időt tölthetünk pihenéssel, mint az elmúlt években. NewsThinkstock35 évesen vesztette életét Anthony Delhallehttp://www.life.hu/news/20170310-anthony-delhalle-motoros-35-evesen-vesztette-eletet.htmlHalálos balesetet szenvedett Anthony Delhalle ötszörös endurance-világbajnok motoros. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.