Gina Lollobrigida fia, Milko Skofic feljelentette a sztár menedzserét

Forrás: AFP -
Gina Lollobrigida Milko Skofic feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina Lollobrigida fia feljelentette anyja menedzserét, mivel szerinte Andrea Piazzolla rá akarja tenni a kezét a díva vagyonára. Az idős, beszámíthatatlan színésznő bizalmába férkőzött a fiatal férfi.

A 89 éves Gina Lollobrigida már nincs beszámítható állapotban, ezért is van mellette egy menedzser, aki figyelemmel kíséri az ügyeit. Hiába bíztak meg azonban a 29 éves férfiban, éppen ő az, aki kihasználja az idős sztárt. A díva fia, Milko Skofic szerint legalábbis ez a helyzet. Andrea Piazzolla, a korábbi sofőr jelenleg a színésznő menedzsereként tevékenykedik, és rátette a kezét a díva vagyonára, ezért fel is jelentették.

Gina Lollobrigidát kihasználja a menedzsere Forrás: AFP

Állítólag a férfi szabadon hozzáfér Gina Lollobrigida bankszámlájához, de ez még nem elég neki, a színésznő csodás ékszereiből és ingatlanjaiból is eladott 7 millió eurónyit (2,2 milliárd forint). Azóta pedig luxusjachtokkal és különböző ritka autókkal kérkedik a férfi a Facebook-oldalán, valamint 15 luxusautó vagy -motorkerékpár bérléséről, illetve megvételéről kötött szerződést – írja az MTI. A díva fia szerint a férfi többször megakadályozta, hogy meglátogassa anyját a kórházban. Milko Skoficnak nem ez az első próbálkozása, hogy gyámsága alá vonja anyját, hogy ezzel megvédje a pénzsóvár emberektől, ám 2014-ben ez nem sikerült neki.

Többen is próbálták már kihasználni Gina Lollobrigidát

2015-ben a színésznő jelentette fel a házasságszédelgőnek mondott férjét, aki a távollétében, írásos meghatalmazás birtokában kötött vele házasságot 2010-ben egy barcelonai templomban, a vád szerint pusztán vagyonának megszerzése céljából. Lollobrigida azt állította, egy más célból aláírt dokumentumot felhasználva kötött vele házasságot. Javier Rigaut a bíróság végül felmentette a csalás vádja alól. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Kiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.