Tóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.

"Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi" - így búcsúzott Tóth Gabi a mentorkodástól. Éveken keresztül volt az X-Faktor zsűrijében az énekesnő, ám most eldöntötte, hogy abbahagyja. "A csúcson kell abbahagyni. Nekem ez nagyon fájdalmas döntés volt. Ez a műsor számomra hozott szerelmet, barátságot, kapcsolatokat, sikert" - mondta a Fókusznak Gabi, így már csak az a kérdés, hogy ki lesz helyette az X-Faktor női mentora.

Tóth Gabi elköszönt az X-FaktortólForrás: Tóth Gabi / Facebook

"Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek. Korábban például Alföldi Róbert vagy Malek Miklós sem az énekesi múltja miatt került a mentori székbe, hanem mert mindketten tökéletesen tudták, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres előadó legyen" - mondta a Blikknek Schiwert Takács László, a műsor kreatív producere. A lap információi szerint öt közismert hölgy neve merülhet fel: Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Polgár Odett, Radics Gigi és Lábasi Viki.