Nagy Ervin: "Az ember, amikor dolgozik, akkor nem a pénzt nézi"

Nagy Ervin Kincsem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin játssza a főszerepet Herendi Gábor új filmjében, a Kincsemben. A színész mesélt a Life.hu-nak a forgatási kulisszákról, de azt is megtudhattuk tőle, miért fontos, hogy annyi pénz lett elköltve a filmre, amivel így a Kincsem minden idők legdrágább magyar filmje lett a 3 milliárd forintos költségvetésével.

"Azt éreztem, hogy ez a pénz, amit mi elköltünk, az ott lesz a vásznon. Nem úgy költöttünk el hárommilliárdot, hogy a nézők mérgesek legyenek" - mondta Ervin:

Pintér Tibor szerint Marton Adrienn a szupernőhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pinter-tibor-szupernonek-tartja-marton-adriennt.htmlEgy tévés interjú keretein belül Pintér Tibor elárulta, hogy mit jelent számára a szupernő, és az is kiderült, hogy kicsit irigykedik barátjára, Edvin Martonra a felesége miatt. TV + SztárokOrigoGeorge Michael a húgára hagyta egykori luxusotthonát http://www.life.hu/sztarok/20170314-george-michael-huga-orokolte-a-szar-otthonat.htmlKiderült kié lett George Michael óriási birodalma, és az örökös már el is foglalta a helyét az új otthonában. TV + Sztárok--Angelina Jolie megmutatta titkos tetoválásait: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170314-angelina-jolie-megmutatta-a-kozos.htmlAngelinának köztudottan több tetoválása is van, amelyek mind-mind az életének egy fontos szakaszához köthetőek. Nem csoda ezután, hogy Brad Pitt kapcsán is felkerült egy alkotás a színésznő bőrére, hiszen volt idő, mikor a sztárapukával képzelte el az egész életét. TV + Sztárok--Vilmos herceg egy modellel síelthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-vilmos-herceg-sophie-taylor-modellel-sielt.htmlVilmos herceget lencsevégre kapták egy csinos nővel, csakhogy nem a Katalinnal. A királyi sarj Sophie Taylorral szórakozott, aki egy köztudottan gátlástalan fiatal. TV + Sztárok--Zimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zimany-linda-berki-pererol-beszelt-video.htmlZimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során. TV + Sztárok--Mischa Barton pornóbotrányba keveredett http://www.life.hu/sztarok/20170314-mischa-barton-hazi-pornovideoja-kerulhet-ki.htmlMischa Barton nem volt a legjobb formájában az elmúlt időszakban, és balszerencséje még eltarthat egy darabig: kikiáltották őrültnek, majd karambolozott, most pedig a pornóvideója járja be Hollywoodot. Úgy tűnik azonban, hogy ő nem nagyon aggódik: bikiniben fotózkodott a tengerparton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.