Hosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!

fotó Hosszú Katinka kávéfőző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Most megtudtuk, hogy mi Hosszú Katinka gyengesége, amiben még fejlődésre szorul. 

Hosszú Katinka az egyik legsikeresebbnek mondható sportember, aki már azt is szavakba öntötte, hogy mi kell a sikerhez. Természetesen, nem csak szavakkal, hanem komoly erőfeszítésekkel is tesz az elismerésért. Még arra is képes, hogy egy bizarr maszkban sanyargassa magát a jobb eredmények elérése érdekében.

A most közzétett fotóján azonban azt tekinthetjük meg, ahogy a híres sportoló egy elfuserált kávét próbál elfogyasztani. Saját bevallása szerint van még mit csiszolni a kávéfőzési technikáján, ugyanis a nemrég vásárolt gépet még nem tudja szakszerűen használni.

A frissen közzétett közösségi fotója megnevettette a rajongókat, és számos olyan komment is érkezett, ami arról árulkodik, hogy értékelik Katinka vicces vallomását. Még nincs egy napja sem, hogy felkerült a fotó a Facebook oldalára. máris közel 10 ezer lájknál jár.

Demcsák Zsuzsa elárulta, miért "távozott" a Mokkábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170315-demcsak-zsuzsa-ezert-tavozott-a-mokkabol.htmlSokaknak feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa egy ideje eltűnt a képernyőkről, már nem ő vezeti a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát. Most az is kiderült, miért. TV + SztárokOrigoIttas vezetésért csukták le Laurence Fishburne lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-laurence-fishburne-lanyat-ittas-vezetesert-kaptak-el.htmlA Mátrix sztárjának már egyébként is főhet a feje a lánya miatt, hiszen nem csak ittasan vezet, hanem a pornózást sem veti meg. TV + SztárokOrigoX-Faktor szerepválogatóra hívták be az Edda gitárosáthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-x-faktor-szerepvalogatora-hivtak-be-az-edda-gitarosat.htmlAlapi István Facebook-oldalán osztott meg egy számára rendkívül furcsa beszélgetést, amit az RTL Klub egyik munkatársával folytatott a napokban. TV + Sztárok--Nagy Ervin: "Az ember, amikor dolgozik, akkor nem a pénzt nézi"http://www.life.hu/sztarok/20170315--nagy-ervin-a-kincsem-kulisszakrol.htmlNagy Ervin játssza a főszerepet Herendi Gábor új filmjében, a Kincsemben. A színész mesélt a Life.hu-nak a forgatási kulisszákról, de azt is megtudhattuk tőle, miért fontos, hogy annyi pénz lett elköltve a filmre, amivel így a Kincsem minden idők legdrágább magyar filmje lett a 3 milliárd forintos költségvetésével.TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint Marton Adrienn a szupernőhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pinter-tibor-szupernonek-tartja-marton-adriennt.htmlEgy tévés interjú keretein belül Pintér Tibor elárulta, hogy mit jelent számára a szupernő, és az is kiderült, hogy kicsit irigykedik barátjára, Edvin Martonra a felesége miatt. TV + SztárokOrigoGeorge Michael a húgára hagyta egykori luxusotthonát http://www.life.hu/sztarok/20170314-george-michael-huga-orokolte-a-szar-otthonat.htmlKiderült kié lett George Michael óriási birodalma, és az örökös már el is foglalta a helyét az új otthonában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.