Kis híján óceánba zuhant egy repülőgép: Videó!

Forrás: Youtube/MT Aviation -
pilóta zuhanás repülőgép baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr videófelvétel került napvilágra, melyen egy repülőgép látható. Az utasszállító majdnem az óceánba zuhant, de a pilóta ügyesen oldotta meg a helyzetet.

A Karib-szigeteken található St. Martin az amerikai turisták egyik kedvenc helye. A csodálatos paradicsomi hangulata mellett a látványos kifutópályájáról is híres, amely közvetlen az óceánpart mellett húzódik.

Saint Martin repülőtér Princess Juliana Forrás: Youtube/MT Aviation

Ennek köszönhetően a felszálló repülők nagyon alacsonyan haladnak el az óceánparton strandoló emberek feje felett. Nemrég napvilágra került egy felvétel, amelyen egy Boeing leszállási kísérlete látható. A repülő jóval alacsonyabban szállt, mint kellett volna és úgy nézett ki, mintha az óceánba akarna zuhanni.

A pilóta szerencsére ura volt a helyzetnek, így nem következett be katasztrófa, ám a látvány ettől még nagyon riasztó volt. A viharos időjárás miatt megszakított leszállási manővert követően sikerült biztonságosan letenni a gépet - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.