Kiderült, mikor lesz Klapka György hagyatéki tárgyalása

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György hagyatéki tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György családtagjainak sok dolga akadt az aranyember halála után, és még a hagyatéki tárgyalás sem zajlott le. Azt viszont már legalább tudják, hogy mikor lesz.

Klapka György váratlanul hunyt el, a családjának pedig a gyász mellett sok mindennel kellett megküzdenie. Az üzlet irányítása is az ő kezükbe került, de még a hagyatéki tárgyalás sem zárult le. Egy darabig azt sem tudták a családtagok, hogy mikor kerül sor rá, de kiderült, hogy hamarosan ennek a végére is pont kerülhet.

Klapka György hagyatéki tárgyalására hamarosan sor kerül Fotó: Nagy Attila - Origo

Március utolsó napjaiban lesz a hagyatéki tárgyalás, ahol kiderül, hogy melyik családtag mennyi pénzt kap. "Szeretnénk végre egy kis nyugalmat, jólesne, ha nem emlékeztetne bennünket folyamatosan valaki a tragédiára. Lépten-nyomon indiszkrét kérdéseket kapunk: mindenkit az érdekel, mi áll a végrendeletben. Egyelőre ezt még mi sem tudjuk"mondta a Ripostnak az egyik családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.