Szinetár Dóra és Makranczi Zalán tervezték a kisbabájukat

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra 40 évesen várja a harmadik gyermekét, kiderült, hogy tervezett babáról van szó, mégis érte meglepetés a szerelmeseket.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szerelmének gyümölcse pár hónap múlva megérkezik, nem csoda, hogy hatalmas a boldogság most a családban. A színésznő 40 évesen harmadik gyermekét várja, ugyan még szívesen titkolta volna terhességét, de tudta, hogy hamarosan úgyis kiderül. Ezért döntött úgy, hogy beszél a terhességéről, így elmondta azt is, hogy tervezték a babát, de így is érte meglepetés őket.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán tervezték a babájukat Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Megéreztem, hogy babát várok. Persze, én is csináltam terhességi tesztet, és csak azután fordultam orvoshoz, de nem ért váratlanul a hír.

A férjemmel terveztük a babát, csak azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerülni is fog.

Szerencsére jól viselem a várandósságot, bár azt észrevettem, hogy a testem másként reagál rá, mint húszévesen, mikor Marcit, és harmincévesen, mikor Zorkát vártam. Már sok apró jelről tudom is, hogy mit jelent, így könnyebb a helyzetem"árulta el Szinetár Dóra a Borsnak. Hozzátette, addig dolgozik, ameddig jólesik neki. "Ameddig bírom, dolgozni fogok. A terhesség nem betegség, hanem egy állapot, de csak annyit vállalok, amennyit jónak ítélek" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.