Szinetár Dóra 40 évesen várja a harmadik gyermekét, kiderült, hogy tervezett babáról van szó, mégis érte meglepetés a szerelmeseket.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szerelmének gyümölcse pár hónap múlva megérkezik, nem csoda, hogy hatalmas a boldogság most a családban. A színésznő 40 évesen harmadik gyermekét várja, ugyan még szívesen titkolta volna terhességét, de tudta, hogy hamarosan úgyis kiderül. Ezért döntött úgy, hogy beszél a terhességéről, így elmondta azt is, hogy tervezték a babát, de így is érte meglepetés őket.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán tervezték a babájukatForrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Megéreztem, hogy babát várok. Persze, én is csináltam terhességi tesztet, és csak azután fordultam orvoshoz, de nem ért váratlanul a hír. A férjemmel terveztük a babát, csak azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerülni is fog. Szerencsére jól viselem a várandósságot, bár azt észrevettem, hogy a testem másként reagál rá, mint húszévesen, mikor Marcit, és harmincévesen, mikor Zorkát vártam. Már sok apró jelről tudom is, hogy mit jelent, így könnyebb a helyzetem" – árulta el Szinetár Dóra a Borsnak. Hozzátette, addig dolgozik, ameddig jólesik neki. "Ameddig bírom, dolgozni fogok. A terhesség nem betegség, hanem egy állapot, de csak annyit vállalok, amennyit jónak ítélek" – mondta a színésznő.