Szörnyű dolgokra derült fény nemrég: a magyar mulatóssztár, Kamy unokatestvérének holttestét bebetonozva találták meg. Az elkövető ráadásul a híresség párja volt!

Mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült, az osztrák családapa otthonában holttestet találtak bebetonozva. Senki nem feltételezett ilyen rémtettet a férfiról, de sajnos kiderült, hogy valóban ő követte el a borzalmat. A nő haláláról ugyan nem tehet, állítása szerint a holttest látványától rémült meg annyira, hogy inkább bebetonozta. Az elhunyt nő hozzátartozói teljesen összetörtek, de a legrosszabb helyzetben talán a magyar mulatóssztár Kamy van. Az unokatestvére volt ugyanis az áldozat, az elkövető pedig a szerelme.

Kamy az egyik videóklipjébenForrás: Youtube/Novak Jano

 "Egyszerűen nem hiszem el, még nem tudtam felfogni, hogy nincs többé, elképesztően hiányzik. Fogalmam sem volt arról, ami történt, csak a rendőrségtől tudtam meg az egészet, és azóta sem térek magamhoz. Chris állítja, hogy többször is el akarta nekem mondani, csak félt, hogy szólok a rendőrségnek, így végül nem tette. Ez nekem kettős tragédia, abban biztos vagyok, hogy ahhoz, hogy ezt kiheverjem, még nagyon sok időre lesz szükségem" - mondta a Blikknek Kamy. Az osztrák lapok szerint gyógyszer-túladagolás végzett a nővel, valószínűsítik, hogy a férfi drogos befolyásoltság miatt rémült meg a holttesttől.