Simon Kornél, A Nagy Duett szereplője nem néz tévét

Fotó: Malina Ebert/malinaebert.com -
Simon Kornél A Nagy Duett tévé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kiderült, hogy kik lesznek az újra felélesztett A Nagy Duett szereplői: köztük van Simon Kornél is, akiről kiderült, hogy nem tudta, mire vállalkozik. Ő ugyanis 8 éve nem néz tévét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, A Nagy Duett sztárjai már lelepleződtek, nyilvánosságra hozta a csatorna, hogy kik lesznek idén azok a sztárok, akik megcsillogtatják énekesi tehetségüket. Köztük van Simon Kornél is, aki Janicsák Vecával fog majd színpadra lépni, azonban kiderült, hogy

a színésznek fogalma sem volt arról, mire vállalkozott.

8 éve nincs tévéje, és egyetlen adás egyetlen pillanatát sem látta.

Simon Kornél A Nagy Duett egyetlen adását sem látta Fotó: Malina Ebert/malinaebert.com

"Nyolc éve nem nézek tévét. Ezért aztán sem a feleségem, Dorka, sem én

nem tudtuk, hogy tulajdonképpen mi ez a műsor.

Egyetlen évadot, epizódot sem láttunk belőle. Nincs tévénk több mint hét éve. 2009. február 23-án ismerkedtünk meg Dorkával, azóta ez így van. Ez nem konkrét elhatározás volt, hanem egyszerűen csak kimaradt az életünkből" – árulta el Simon Kornél. Estéiket a kisfiukkal töltik, aki szintén nem igényli a tévét. A színész azóta már látott két produkciót az előző Nagy Duettből, így mára már tudja, mi vár rá április 2-tól. "Két produkciót mutattak meg a kedves kollégák, hogy azért tudjam, mégis miről van szó. Az egyik Berki Krisztián volt arany bugyiban, a másik Varga Viktor és Cinthya Dictator tarzanos produkciója"mondta a Borsnak a színész.

Hajdú Péter az RTL Klubnak is fog műsort gyártanihttp://www.life.hu/sztarok/20170321-hajdu-peter-az-rtl-klubnak-ismusort-fog-gyartani.htmlAz ATV-nél dolgozó Hajdú Péter nemrég az RTL Klubbal is megállapodott: gasztroműsort fog gyártani a csatornának. A Profi a konyhámban című show-nak szereplője is lesz Hajdú. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVáratlan bejelentés: Stohl András otthagyja a Vígszínházathttp://www.life.hu/sztarok/20170321-stohl-andras-otthagyja-a-vigszinhazat.htmlHátat fordít a Vígszínház társulatának Stohl András. Lapinformációk szerint a színészt sok olyan feladattal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, azonban társulati tagsága leszűkítette a lehetőségeit. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán is elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170321-bereczki-zoltan-elhagyja-az-orszagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznek. Nem ők az egyetlenek... TV + Sztárok--Janza Kata unokaöccse halhatott meg az óbudai balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-janza-kata-szineszno-unokaoccse-halt-meg-az-obudai-balesetben.htmlHogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két autó ütközött össze Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. Ketten a helyszínen életüket vesztették, köztük az ifjúsági kajak világbajnok, Janza Richárd. Mostanra kiderült, hogy vélhetően Janza Kata színésznő unokaöccse távozott az élők sorából. TV + SztárokThinkstockLencsevégre kapták Orlando Bloom új barátnőjét? http://www.life.hu/sztarok/20170320-orlando-bloom-egy-csinos-modellel-randizgat.htmlA híres színésznek sikerült eltakarnia az arcát, de a csinos modell pont belenézett a kamerába, így viszonylag jó fotó készült róla. Nem is egy! TV + SztárokOrigoEz a férfi Adriana Lima új szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adriana-lima-nem-rejtegeti-mar-az-uj-szerelmet.htmlA szexi fehérnemű modell már nem titkolja az új kedvesét, sőt, már nyilvános csókcsatákat is megengednek maguknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.