Már kiderült, hogy kik lesznek az újra felélesztett A Nagy Duett szereplői: köztük van Simon Kornél is, akiről kiderült, hogy nem tudta, mire vállalkozik. Ő ugyanis 8 éve nem néz tévét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, A Nagy Duett sztárjai már lelepleződtek, nyilvánosságra hozta a csatorna, hogy kik lesznek idén azok a sztárok, akik megcsillogtatják énekesi tehetségüket. Köztük van Simon Kornél is, aki Janicsák Vecával fog majd színpadra lépni, azonban kiderült, hogy a színésznek fogalma sem volt arról, mire vállalkozott. 8 éve nincs tévéje, és egyetlen adás egyetlen pillanatát sem látta.

Simon Kornél A Nagy Duett egyetlen adását sem láttaFotó: Malina Ebert/malinaebert.com

"Nyolc éve nem nézek tévét. Ezért aztán sem a feleségem, Dorka, sem én nem tudtuk, hogy tulajdonképpen mi ez a műsor. Egyetlen évadot, epizódot sem láttunk belőle. Nincs tévénk több mint hét éve. 2009. február 23-án ismerkedtünk meg Dorkával, azóta ez így van. Ez nem konkrét elhatározás volt, hanem egyszerűen csak kimaradt az életünkből" – árulta el Simon Kornél. Estéiket a kisfiukkal töltik, aki szintén nem igényli a tévét. A színész azóta már látott két produkciót az előző Nagy Duettből, így mára már tudja, mi vár rá április 2-tól. "Két produkciót mutattak meg a kedves kollégák, hogy azért tudjam, mégis miről van szó. Az egyik Berki Krisztián volt arany bugyiban, a másik Varga Viktor és Cinthya Dictator tarzanos produkciója" – mondta a Borsnak a színész.